סגן נשיא ארה"ב ירה בטעות באדם

סגן נשיא ארה"ב ירה בטעות באדם

סגן נשיא ארה"ב, דיק צ'ייני, ירה ופצע בטעות אדם במהלך מסע ציד בטקסס, כך מדווחת סוכנות הידיעות AP. הדוברת האישית של צ'ייני סיפרה כי התאונה התרחשה במהלך מסע ציד שקיים בסוף השבוע. דווח כי האדם שנורה, הארי וויטינגטון בן ה- 78, עורך דין מאוסטין טקסס, "ערני וחש בטוב" לאחר שסגן הנשיא ירה בו ברובה הציד שלו במהלך היום (א', 12.2.06) בחוות ארמסטרונג בדרום טקסס, דיווחה בעלת החווה שבשטחה התרחשה התאונה, קתרין ארמסטרונג. היא סיפרה, כי צ'ייני כיוון את נשקו כדי לירות בציפור אך בטעות פגע בוויטינגטון. הפצוע הועבר לבית החולים באמבולנס. כמו כן דווח, כי הוא סובל בעיקר מפגיעות בפלג גופו הימני - פניו, צאוורו וחזהו. הדוברת האישית של סגן הנשיא, לי אנה מק'בריד, הודיעה כי צ'ייני נסע עם וויטינגטון לבית החולים ושוהה לצידו. מבית החולים נמסר, כי מצבו יציב. ארמסטרונג סיפרה כי היא השגיחה על כלי הרכב בזמן שצ'ייני, וויטינגטון וציד נוסף יצאו מחוץ לכלי הרכב כדי לצוד. וויטינגטון ירה בציפור וניגש לחפש אחריה בין צמחייה גבוהה, בעוד שצ'ייני והציד הנוסף המשיכו לצעוד לנקודה אחרת וזיהו עופות נוספים. היא מוסיפה, כי וויטינגטון "יצא מאחורי סגן הנשיא ולא סימן להם בשום צורה שהוא מתקרב. סגן הנשיא לא ראה אותו. לפתע אחת הציפורים עפה והוא עקב אחריה בכוונת ואז ירה בה. ואז, הארי נכנס לקו האש ורוסס בצורה מאוד רחבה". נלקח מתוך חדשות

a e q u i t a s

New member
ארה"ב כבר לא איכפת לה מחמאס או עירק

ארה"ב כבר לא אכפת לה מחמאס בשלטון או לא, גם באמת מה קורה בעיראק. הסיפור הלוהט במהדורות החדשות של אמריקה הוא הירי של סגן נשיא ארה"ב בציד ופציעתו של עו"ד מיליונר. הבעיה בסיפור הזה, שהוא נחשף רק שני יממות לאחר התקרית, אזרחית פרטית בעלת החווה הוציאה הודעה לעיתונות ולא דובר הבית הלבן, רק אחרי ארבעה ימים הסכים סגן הנשיא להתראיין לכלי תקשורת ולשפוך אור על הפרשה, ורישיון הציד של סגן נשיא ארה"ב הוא לא תקף כי לא שילם 7 דולר. עוד שאלות רבות שעולים מהתנהלות הכושלת של המשבר, היא מדוע השירות החשאי חסם את השוטרים המקומיים שבאו לחקור את סגן הנשיא על הפרשה, למה סגן הנשיא לא הודיע בפומבי על הירי. אכן יש בעיתיות רבה בניהול המשבר האחרון, אגב מצבו של הארי ווייטינגטון טוב.

מישהו ראה את "הנשכחים" - הכל טיוח

ממשלתי!!! כולנו שווים.. רק שחלק שווים יותר

a e q u i t a s

New member
גורג' אורוול - איך שכחתי

קראתי את 1984 וחוות החיות - רק לא זוכר שהיה את הציטוט הזה
. תודה שהזכרת לי

אלון 58

New member
ציידים שפוגעים בציידים...,

זה מצוין.כל מי שמתכוון לרצוח בעלי-חיים לשם השעשוע,מצדי שגורלו יהיה גרוע מגורל בעל-החיים
,מעין "נקמה מתוקה" של בעלי-החיים המופקרים,בציידים הסדיסטיים. הלואי ושתמיד תהיינה "תאונות-ציד" כאלו,וה"ציידים" יצודו זה את זה,ושילכו ל"עולם שכולו רע",אמן כן יהי רצון.

a e q u i t a s

New member
האדם הוא החיה הרצחנית ביותר

האדם הפך לחיה הרצחנית ביותר בפלנטה, כי בניגוד לבעלי חיים אחרים - בני אדם הורגים בשביל שעשוע. אני לא מאחל לאף אדם להיפגע מכדורי ציד (אף על פי שזה היה קליעי עופרת) אבל בכל מקרה - הפרשה הזו וניסיון הלכאורה טיוח מצד לשכתו של סגן הנשיא היא עוד פרשה שמצטברת לכמה אחרים.

אלון 58

New member
ועוד ...!!!

"האדם הוא האויב הגדול והמסוכן ביותר של הטבע והחי ע"פ האדמה",זה המוטו שלי בכל מה שקשור לנושא זה.ואני מוסיף ומדגיש שאני לא עושה הכללות,אבל באופן כללי.

למעלה