סגנון השירים של הלהקה

lucky1234

New member
סגנון השירים של הלהקה

מה שמעצבן שאנשים אומרים שהסגנון של הלהקה הוא EMO או פאנק זה בכלל לא שניהם רק להקשיב לשירים שלהם המוזיקה היא פריקית הם פריקים ולא EMO

I AM7

New member
יש לי דה ז'ה וו...

זוכרים שהיה לנו את הקטע הזה כבר?.... , אותו נוסח הודעה אם אני לא טועה. בקיצור אחזור על זה שנית. כל אחד רואה את הלהקה בדרך שלו. לדעתי זה סתם בולשיט כל השטויות האלו...אימו...פריקים..מה שתגידי.. מה זה משנה לך מה הם?.... , את אוהבת את המוזיקה?...תשמעי!.. מה בכלל ההבדל בין פריק לאימו?... וואלה אין לי מושג , בשבילי זה אותו הדבר ....וגם לא אכפת לי 30 שניות למאדים זה שלושים שניות למאדים....

30stm boo

New member
וואו זה בדיוק אותה ההודעה?!

מישו עשה "העתק הדבק"?! בכל מקרה אין למתג אנשים בפורום זה!!|: 30 לא אימו לא פאנק לא פאקצות לא פרחות לא ערסים ולא כל דבר שתבחרי.. 30 הם להקה שעושה מוזיקה מעולה ורק על זה צריך להסתכל..!

adiiiXD

New member
פריקים זה לא לאנשים בגילם...

הם שני 30+ וזה מצחיק לקרוא להם פריקים. נישאר עם ה"רוק" :)

adiiiXD

New member
בעיניי ?

מי שקורא לעצמו פריק או שאומר שהוא מעריץ להקה של פריקים , הוא בן אדם מושפע שההתאמצות נוזלת ממנו ...ואני לא יודעת מה איתך , אבל אני רואה כאלה כל יום .

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif פריק זה בכלל משוגע באנגלית ..

אני לא מבינה איך ייחסו פריקים לאנשים שלובשים שחור O___o

30stm boo

New member
אאהאהאהא ABL בVH1!!!

עכשיו פתחתי VH1 והיה..ויש עדיין...TOP50ROCK וABL זה מקום 50!! דיי מכובד! למי שרוצה לדעת מקום 49 זה SEX ON FIRE של KINGS OF LEON טוב אני צריכה לעבוד על הנשימה שלי כרגע אז..

Why So Serious

New member
פריק זה מוזר חח. משם הדביקו את הכינוי

לאנשים שלובשים שחור ושומעים רוק.XD בוטום ליין: זה מטומטם<:

למעלה