"סגנון זה לא מהות"

ענבר.

New member
"סגנון זה לא מהות"

הנה פנינים שנאמרו על ידי הנהלתה נבחרים שלנו, רגע לפני הפריימריז, ממקום של ידיעה שהם עשויים למצוא את עצמם תוך יומיים מחוץ למסגרת. כן, אותם אלה שבמו ידינו דחפנו פתקים עבורם: מיכאל רצון – אולי טעיתי כשהצטרפתי למורדים, אולי דיברתי בבוטות, אבל סגנון זה לא מהות. אתה צודק מיכאל, סגנון זה בסך הכל חוברת שמצורפת בימי רביעי למעריב. גילה גמליאלי – מעולם לא הובלתי בסקרים, אז למה שאהיה מוטרדת שאולי לא אקח בפריימריז? את טועה גילה, ב-1998 כיכבת בסקרים ובעיתונות כשהודחת מתפקידך באגודת הסטודנטים בשל מינהל לא תקין. יחיאל חזן – ביבי הזמין אותי אליו ואמר לי, יחיאל, בוא נשב ונתווה דרך פוליטית. יחיאל, נו באמת, תשתמש במוח הגנוב שלך. מה לביבי ולך? רמת העילגים בבית הנבחרים שלנו משתבחת עם השנים?

הכתבה הקודמת במשדר היתה

על אוהדי ביתר ירושלים וסכנין. לא ראיתי הבדל גדול ברמת הדיבור של המתראיינים בכתבות האלה. רמת מגרשי הכדורגל. נבחרי העם. איכס.

ענבר.

New member
יחי ההבדל הקטן

הדבילים שעל מגרשי כדורגל לא מייצגים אותי. נבחרי העם - כן. אני מפרנסת אותם, דואגת שיהיה להם רכב, לישכה, שובל של פקידים, נסיעות לחו"ל ופגרות שנתיות באורך של שלושה חודשים. נמאס מהזבל הזה, שלום. אני נוסעת. אולי לשבדיה, אולי לאוזבקיסטן.

כחלחל

New member
מה מיקרונזיה?

כבר תכננו את הסלון והחדרים בבקתה ועכשיו את מזמינה חברות ונצטרך לתכנן הכל מחדש

למעלה