סגנון משחק

Shaycus

New member
סגנון משחק

אני מטבעי משחק בסגנון של שחקן שנכנס רק כשיש לו משהו (אני מדבר על קאש) ומעלה רק כשיש לי אחת מ4 הידיים הכי חזקות שיש, מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שהיה משחק בסגנון כלשהו והצליח לשנות צורת משחק או שזה משהו שהוא עניין של אופי ולא ניתן לשינוי.. נ.ב כמובן שאני לא מדבר על יד אחת לפה ויד אחת לשם שנניח פתאום לעשות רייז על כלום כי מצפים ממך לעשות רייז כשיש לך משהו, זה רק צורה פרטנית אני מדבר על סגנון משחק כללי.. (הסיבה שאני שואל זה בגלל חבר שמשחק ממש אגרסיבי, מעלה קבוע בלי לחשוב פעמיים ולמרות שאני מנסה להקשיב פה לעצות של איך לשחק עם שחקן אגרסיבי זה כמעט ולא מצליח לי כי הוא פשוט לא מתקפל, לא משנה אם אני עושה רייז לא משנה אם אני בצ'ק, הוא קבוע משחק אגרסיבי, שזה פשוט מפחיד לעשות רייז כי אתה יודע שתקבל רירייז)

Godu

New member
המטרה שלך היא לא לקפל אותו

המטרה שלך היא לקבל יד טובה ואז לקחת לו מליון צ'יפים. מי שמשחק כל הזמן אגרסיבי יאכל אותה בדיוק כמו מי שמשחק כל הזמן שמרני. אם אתה צפוי, אתה טרף קל.

2המרפא

New member
תשמע לדעתי אין בעיה לשנות סגנון

אבל זה לא מה שחשוב. מה שחשוב הוא ההתאמה שאתה עושה לשחקנים ולשולחן. בנאדם שמעלה כל הזמן ולא מתבייש לירות כדור שני ושלישי עושה זאת מתוך ידיעה שאתה לא תעשה לו קול בלי הנאטס. קשה לשחק עם שחקנים כאלה משחקים מתוחכמים יתר על המידה כי כל שיטת המשחק שלהם מבוססת על פחד מהם ומהעובדה שאנשים מפחדים להתעמת איתם ואני מדבר מניסיון. אני בעצמי בתחילת דרכי הייתי משוגע שעושה 3בטינג עם 34 אוף כאילו זה אסים, הייתי בלתי צפוי ואז אנשים הבינו פרנציפ פשוט, אין טעם להתעמת איתי ולשחק למי יש ביצים יותר גדולות אלא רק לתפוס את הנאטס ולתת לי לקבור את עצמי. בשנייה שהבנתי שהם הבינו החלפתי סגנונות והילוכים כל הזמן עד שהם היו שואלים אותי האם היום התעוררתי דוואן או לדרר. וזה השיעור הכי חשוב אם אתה צפוי לצד המשוגע או לשמרן אתה כסף מת. תנקוט טקטיקה מתאימה נגד היריבים שלך-אתה יודע שהוא משוגע אל תנסה לבלף אותו תתפוס ותן לו לקבור את עצמו, אתה יודע שהוא בונקר תפעיל עליו לחץ כי הוא יקפל כמעט כל דבר. תתאים את עצמך לשחקן כי מעטים השחקנים בעולם בלי חולשות רציניות ובטוח שזה לא החברים שלך.

למעלה