סגנון ניהול הדיון בפורום

סגנון ניהול הדיון בפורום

בשעות האחרונות נתקלנו בסגנון דיון חדש שלא פגשנו עד עתה בפורום- איומים חמורים ואופן דיון גס נמוך ומעורר שאט נפש איומים כמו אלו שהופיעו בפורום הועברו לטיפול יחידת המחשב של משטרת ישראל ! אנו פונים אליכם להקפיד לנהל דיונים ו-ויכוחים באופן שהולם חברי תנועה בברכת עלה והגשם צוות האתר התנועתי

עלק אין אנשים כאלה בתנועה

נו, באמת... שנינו יודעים שגם בתנועה יש "אנשים כאלה"... אז די עם ההתיפיפות, התנועה לא מושלמת כמו שאת מתארת אותה...

כמה שזה יישמע טיפשי,

אבל אתה אחת הסיבות לשנאת העם כלפי העם... אני לא זוכר אם זה את או אתה, אז אתה גזענית או שאת גזען... בנועל יש מגניבים... נכון, אבל לא כולם...

One In A Milion

New member
זיו...בוא אני אלמד אותך תרגיל קטן

בוא נספור עד עשר יחד 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 עכשיו,אחרי שחשבנו ונרגענו,נגיע לעניין: כשכתבתי אין אנשים כאלה בתנועה-התכוונתי לזה,שאין אנשים שאומרים על התנועה שהיא פאשיסטית,האנשים בה נאצים,ושונאים את רבין ז"ל-והם חברי תנועה. מופנה גם אלייך ברק.

אפילו זה לא נכון

אני יכול למצוא לך מספיק אנשים בתוך התנועה שחושבים שהיא פאשיסטית ושונאים את רבין...

פייצקה

New member
אני רוצה להוסיף עוד משהו...

זה קצת דבילי והרבה לא לעניין להתעסק כל כך הרבה בתנועה בהארד קור, פאנק ומטאל. אנחנו מתיימרים להיות מחוברים למציאות הישראלית וללכת עם צלב הפוך מעורר בי גיחוך במקרה הטוב. ועוד הרבה דברים נראים לי לא לעניין. זה לא מקורי ולא מתאים. מצטער. גם רוב הלהקות הארדקור-פאנק שראיתי בתנועה לא היו מעניינות בכלל. לא נראה לי גם לעשות כסף מהדברים האלה כי ראינו למה זה הוביל כאן בפורום וזה פשוט בושה. היצירה בתנועה צריכה להיות מחוברת לערכיה, לכן מוזיקה ישראלית עדיפה (וכן כן אני יודע שבהארד קור יש ערכים, אני בסדר...) יסלחו לי כל הפאנקיסטים הערכיים שניבלו את המקלדת בפורום-אתם לא עושים לי את זה. עמרי להקת שפעת ספרדית קן גבעת אלה

הממם...

שום "פאנקיסט ערכי" לא ניבל את המקלדת בפורום... וחוץ מזה, למטאל אין קשר לפאנק והארדקור, ואיך פתאום הגעת לצלבים הפוכים בכלל? לפני שאתה אומר משהו תחשוב אם יש למילים שלך איזשהי משמעות בכלל...

למעלה