סגנון עיצוב

akravit

New member
סגנון עיצוב

רשת האינטרנט היא די חדשה ומבחינת עיצוב אתרים - כל יום נולדים רעיונות חדשים ומעניינים. האם שמתם לב לסגנונות העיצוב באופן כללי ולשינויים שחלים משנה לשנה. האם גם לכם קורה שאתם נכנסים לאתר וכשנפתח הדף אתם תיכף יודעים לפי העיצוב מתי הוא עודכן לאחרונה? האם אתם מתחשבים בסטנדרטים המקובלים לצורך עיצוב הבלוג? האם שמתם לב שבלוגים (בדרך כלל בחו"ל) שמקושרים אחד לשני, הם גם דומים מבחינת העיצוב? ושלכל חברותה קטנה יש את הסגנון שלה. האם גם אנחנו הבלוגרים כאן בארץ משתדלים להתחבר לאותו קו או סגנון עיצוב? האם יש סטנדרטים מקובלים ומה הם לפי דעתכם? האם גודל פונט קטנטן הוא IN או OUT? ומה הוא בעצם רוצה להביע? סתם... הרהרתי שיהיה לכולם יום טוב. אילנה

איה@

New member
עיצוב - ../images/Emo26.gif

תודה אילנה שהעלית את הנושא. אכן הרשת מתרחבת ומתפתחת, בתחילה ההתלהבות היתה מעצם העלאת אתר, היום יש דגש גדול יותר על העיצוב. בתחילה גם הגולשים - היו פחות ביקורתיים - היום יש להם דרישות - ובצדק! את צודקת - גם אני שמתי לב שבחו"ל האתרים שמקושרים מעוצבים באותה מתכונת, בבלוגים/יומנים ישראליים דווקא לא נתקלתי בזה, לדעתי לכל אתר יש את האופי והסגנון שלו. לגבי הסטנדרטים - זו נקודה חשובה חשבתי ליצור עמוד סטנדטיים כללים - ואשמח אם כל אחד יכתוב את הסטנדרט שלו - ולאחר דיון נצמצם ונקבע לנו את ה-10 הסטנדרטים שלנו. בענין הפונט הקטן - תהרגי אותי אם הבנתי מה הוא רוצה להביע, ומכיוון שקריאת פונט כזה קשה עלי מאד, אני פשוט מדלגת על אתרים כאלה, במיוחד אם הפונט הוא גם קטן וגם ריווח השורות צפוף. אז מה הסטנדרט שלך/ שלכם
אילנה - שוב תודה
איה.

0רחלי

New member
עיצובים ברשת

גם אני שמתי לב שיש כל מיני סגנונות ששולטים ולרוב האנשים המקושרים דומים בעיצוביהם: הסגנון "החמודי" (cute, עם הרבה אלמנטי anime ו-manga), סגנון הגראנג´, הסגנון המתוכשט (היום מיושן, אבל פעם שלט ובגדול...) ויש עוד הרבה.... ביקרתי פעם באתר שעשה רשימה של הסגנונות האלה עם קישורים לאתרים כדוגמא. אני יכולה לחפש את הכתובת שלו אם יש מעוניינים. נראה לי שהקטע של הפונט הקטן התחיל מסגנון ה"חמודי" ופשוט פרץ הלאה... מילא פונט קטן, אבל פונט קטן על רקע כהה או מקושקש זה בכלל קטסטרופה. לא הבנתי למה הכוונה בסטנדרטים? למה צריך סטנדרטים לעיצוב (חוץ מסטנדרטי הקריאות וכדומה המובנים מאליהם)?

למעלה