סגנון של בית...

gudat

New member
סגנון של בית...

אנחנו בונים בית, מסיימים עוד מעט שלד ונמצאים בעצומו של תהליך בחירת ה"גמרים". האמת שהשאלה עלתה כבר בשלב התכנון, אבל משום מה לא ענינו לעצמינו על זה לגמרי. והשאלה היא בעצם מה הסגנון שאנחנו אוהבים, איך אנחנו רוצים שהבית ייראה. אבל בעצם אין סגנון אחד שאנחנו אוהבים- אנחנו לא רוצים "כפרי" ולא "היי טקי", יש אלמנטים שאנחנו אוהבים שחלקם הם יותר מודרניים, חלקם יותר קלאסיים ואני חוששת שיתקבל בליל של סגנונות. מצד שני יש היום את ה"פיוז'ן" שאני משתמשת בו התור בדיחה כשאנחנו לא יודעים מה להגיד... אין לנו מעצב פנים וגם לא יהיה - לא בתקציב. האדריכלית שלנו עוסקת גם בעיצוב פנים וקצת עוזרת. איך נוכל לכוון את עצמינו יותר טוב?

Alonchuck

New member
תחשוב

לאן היית רוצה לחזור ? לאיזה סוג של בית ? לאיזו אווירה ? מה הצרכים שלכם בכול חדר ? חדר משפחה ? ילדים? פתרונות אחסנה ? פרטיות ? אקוסטיקה וכך הלאה.. בהצלחה אלון

rsmadar

New member
סגנון

בשביל להחליט איזה סגנון מתאים לכם, כדאי שתכירו קצת יותר מ"היי טק" ו"כפרי". יש המון סגנונות, יש המון שילובים אפשריים ונכונים בניהם. לשם התחלה, הייתי מציעה לכם לרכוש כמה מגזינים לעיצוב (רצוי מחו"ל), לדפדף, לראות מה מוצא חן בעיניכם. חוץ מזה, כדאי לשוטט בחנויות/אולמות תצוגה/תערוכות עיצוב/אינטרנט. אני חושבת שכשתראו את המגוון, תוכלו לדעת מה מתאים לכם. בהצלחה

../images/Emo82.gif

שווה, מאד מאד שווה לשכור שירותים של מעצבי פנים כי הם נותנים לבית שיק שאתם לא תוכלו לעשות לבד, הם גם עוזרים לבחור מהריצוף ועד התמונות וגם היכן לתלות אותן. יש סטודיו לאדריכלות פנים בת"א "ברזין שוהם" שבו הסטודנטים מצבים כשהמחיר הוא זול כדאי לכם לברר. בנוסף יש מספר ספרי עיצוב בסטימצקי ("חדרים", "בתים בירושלים", "חדרי ילדים" ועוד) דפדפו בהם תראו מה אתם אוהבים ומה לא.

gabilevy

New member
ערב פתוח

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה