סגנונות בקומיקס- בעבר וכיום

toonamir

New member
סגנונות בקומיקס- בעבר וכיום

אחד הדברים שאני הכי אוהב בקומיקס העכשוי הוא הפלורליזם, או ריבוי הסגנונות. פעם, רוב החוברות של מארוול או DC נראו דומות מאוד, גליויונת חדשים הזכירו את הישנים. לא היה הבדל רב בסיגנונן בציור למרות שהציירים התחלפו. היום יש כל כך הרבה סגנונות שונים, בכל חוברת שבה יש אמן אחר, המראה אחר. אני לא אוסף חוברות ספיידרמן בשביל הסיפור, אלא בשביל הסגנונות השונים ויוצאי הדופן. יש לי כמה חוברות שהעיקר בהם הוא לקט של סגנונות, כמו "the madman picture exhibitation" ו- "Jingel Belle´s all star holiday hullabaloo" אגב... מישהו מכם קורא MADMAN? מאיפה כדאי להתחיל?

אלעד ר

New member
סגנונות שונים זה פשוט נפלא

רק בספיידר-מן אני מתמצא, אבל מה שכיף זה שכל צייר מצייר אותו שונה לחלוטין. ג´ון רומיטה ג´וניור בעבר לא התחבב עלי כל-כך, אבל עכשיו אני מאוד אוהב את הציורים שלו ואת הסגנון שלו. מארק באגלי כשעוד צייר ב-Amazing היה האהוב עליי ביותר, כי הוא יצר לספיידי גוף מושלם ואתלטי, וצייר לו עיניים גדולות על התחפושת, משהו שמאוד אהבתי.מארק באקינגהם וטרי דודסון (או רייצ´ל, לא זוכר) גם מציירים יפה מאוד. אבל מה שאני רוצה לקרוא בקרוב אלה החוברות שבו צייר המברטו ראמוס, לפי מה שראיתי עד עכשיו הסגנון שלו לא דומה לשום דבר אחד שראיתי, הוא מצייר את ספיידי בקווים חדים ובוטים, ואת העיניים שלו ממלא ברובם בשחור, משהו מאוד יפה שגורם אפילו למסכה לעשות הבעת פנים. אבל למה אתה קונה ספיידר-מן רק בשביל הציורים, Amazing וגם PP הן חוברות ששוות גם בשביל הספור המדהים שהן מספרות, בקומיקס ההנאה היא מכל הדברים, הציור, הכתיבה והצביעה יחדיו. לכן יש כותבים שהחוברות שלהם מוכרות המוני עותקים, אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מתעניין בספור של החוברת? צריך ליהנות מהציור ומהכתיבה כאחד.

דישונת

New member
כל אחד מצייר בדרך שלו!!!!../images/Emo140.gif

למשל אני וחברה שלי עבדנו על אותו סיפור, והיו לנו סגנונות כל-כך שונים בשביל לצייר את אותה הדמות!!!

Nate Summers

New member
Madman

זאתי חוברת ממש נפלאה. קראתי כמה גליונות מDark Horse שדוד שלי הביא מאנגליה... אני ממליץ לך להתחיל בהתחלה!

למעלה