סגרו לי את הטבעת

ניקול31

New member
סגרו לי את הטבעת

אני שבוע אחרי שסובבו לי את הכפתור, עדיין עם תפרים (סיכות), אני כמעט כל ארוחה נחנקת ומקיעה, ואני כמעט לא אוכלת, הוא סגר לי 5סמ"ק זה הרבה? מה לעשות? תודה לכ ניקול31

אני הבנתי שסה"כ אפשר לסגור עד 5 סמק

אבל בהדרגה וכמה ניפוחים ,מאוד מוזר שסגרו לך כל כך הרבה

RomiVais

New member
5? את עם טבעת שוודית??

אם את מקיאה זה ממש לא טוב. תנסי להימנע, אם את רואה שמשהו מסויים גורם לך להקאות, אל תאכלי את זה. ואולי תיגשי שיבדקו אם הכל בסדר? אם סגור מדי, שווה לפתוח טיפה, כדי למנוע בעיות! תרגישי טוב ותשמרי על עצמך רומי

ניקול31

New member
כן אני עם טבעת שוודית

למה זה משנה? אני יודעת שלכולם הוא סגר 4 ולי 5 בזמן הניתוח השני. אני מנסה לאכול פחות אבל אני מקיאה גם מיץ

RomiVais

New member
גשי לבדוק את זה!

ההבדל בין השוודית והאמריקאית הוא בניפוח (בכמות) אבל בלי שום קשר לסוג הטבעת, אם את מקיאה זה לא טוב. גשי לרופא שיעשה צילום או משהו כדי לוודא שהכל בסדר ובמידת הצורך - יפתח מעט את הטבעת. תרגישי טוב ותמשיכי לעדכן... רומי

שלום ניקול....

להקיא מיץ זה נשמע ממש לא טוב... מה קורה עם מים? את גם מקיאה? ומרק צח? אולי המיץ קצת "כבד" על הטבעת הסגורה.... בכל אופן כמו שאמרה רומי ואני מסכימה...שווה בדיקה. תרגישי טוב

RomiVais

New member
עכשיו עלה בראשי משהו..... ניקול!!

מה לגבי שתיה חמה? אני זוכרת שבפעם השנייה שניפחו לי את הטבעת, היתה לי בעיה קטנה ולא יכולתי לשתות. לא שהקאתי, פשוט כאב נורא. אבל שתיה חמה כן עברה בסדר...... אז תנסי, תה, או נס קפה, או מרק צח.... אבל זה רק עד שתגשי לבדוק את זה, בכל מקרה אל תחכי - חבל!!!

ניקול31

New member
הייתי היום אצך אבינוח

דיברתי איתו היום והוא אמר לי כל עוד את מצליחה לשתות לא איכפת לי שלא תוכלי, העיקר שכך תרזי הוא אומר שזה בסדר ולבוא לביקורת עוד חודש. וסוף סוף נפטרתי מהסיכות המעצבנות ניראה מה יהיה תודה לכן נראה מה יהיה

רוייקו

New member
היי ניקול.. מה שלומך ?

זוכר את השיחה שלנו באותו לילה. מה חדש מאז ? אם את לא מסוגלת לשתות מיץ מדובר בחסימת יתר. במידה ואת מסוגלת לשתות אולי כדאי שתתני עוד יומיים שלושה.. יכול להיות שהייתה לך בצקת זמנית שתלך ותיסוג ותאפשר לך גם לאכול. אם את רואה שאת מתקשה לשתות, ובכלל זה לאכול, לאחר מספר ימים, פני לרופא שלך ללא דיחוי. אסור להשאר במצב הזה.

למעלה