סגרנו מקום..

• פותח הנושא th
  • פורסם בתאריך

th

New member
סגרנו מקום..

אתמול בלילה סגרנו סוף סוף במקום בטבע..ב 5/6/01 מה דעתכם על המקום??

הילית*

New member
קודם כל מזל טוב....

וסליחה על השאלה- בדקתם רשיונות? אני שמעתי שיש להם בעיית רשיונות

*שיר

New member
מזל טוב! למה ויתרתם על "ארץ כנען"?

הילית, אני חושבת ששמעת ממני שאין להם רשיון. TH, תשימו לב שהם יסדרו את השירותים. כשאנחנו היינו שם, השירותים היו במצב די מביש. הדלתות לא נסגרו והיה מאוד מלוכלך, והמנקה ישבה בכניסה לשירותים עם פרצוף מבואס ובגדים לא מתאימים לארוע (אני יודעת שהיא מנקה אבל במקומות אחרים הן מתלבשות יפה יותר).

th

New member
יש להם רישיון מכבי אש ומשטרה

אבל אין להם רשיון עסק כמו לרוב הגנים.. ההחלטה היתה קשה אבל מקום בטבע זכה ברב קטן לעומת ארץ כנען.. השירותים דווקא היו נקיים שאנחנו היינו אבל נשים לב לזה..

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif ובהצלחה ../images/Emo57.gif

לצערי לא שמעתי על המקום...

th

New member
תודה.. ../images/Emo77.gif

עכשיו נעבור ל DJ יש המלצות או אזהרות?

הילית*

New member
המלצה חמה !

עמית קורן או מיקי ברזילי מאינפיניטי. עמית קורן היה אצלנו והוא היה ממש אחלה וממש הרגיש את הקהל...

אתי@

New member
אני ממליצה על חנן דרוב המדרוב

שהוא DJ מעולה החתונות שלו הן לא כמו חתונה, אלא כמו מסיבה והוא בחור ממש על הכיפק. הוא היה בחתונה של בן דוד שלי, ואנשים פשוט לא הפסיקו לרקוד בכלל ועד שעה ממש מאוחרת בלילה... חוץ מזה הוא עובד הרבה שנים ברדיו. בקיצור - יש לו המון נסיון...
1-800-214414

*שיר

New member
עוד שבוע אני אוכל להמליץ בוודאות ../images/Emo66.gif ../images/Emo13.gif

אבל בינתיים אני יכולה להגיד שלקחנו את אורן מפלסטלינה. נפגשנו וראינו גם את אורן וגם את עופר בר (הבעלים). שניהם מצויינים, מאוד צנועים ונחמדים ולא תופסים שום פוזה.
עוד דבר שהיה חשוב בעינינו, זה שרואים שהם מאוד אוהבים את העבודה שלהם. כשהם עומדים ומתקלטים הם רוקדים עם המוזיקה ושרים לעצמם. ממש כיף לראות את זה

th

New member
שאלה לכולם... ../images/Emo60.gif

מה סדר גודל סטנדרטי לתשלום ל DJ ומה חייבים לבדוק בשיחה איתו..? תודה אתן גדולות

אתי@

New member
המחירים מאוד משתנים, אני נתקלתי

בטווח שבין 1,000$ ל- 2,000$. ותקראו את הקובץ המצורף בהצלחה

*שיר

New member
נכון, ותבדקו את מי שברשימה של המקום

אם אני זוכרת נכון ל"מקום בטבע" יש רשימה נאה ביותר של DJ מומלצים. בדרך כלל, כאשר אתם לוקחים DJ מהרשימה המחירים נוחים יותר.

ואילו אני ממליצה על אילן הניג

מקליינטה. בחור מקסים, מקצועי, עם ראש מדהים. המלצות מנסיון רק עוד שלושה וחצי שבועות...

יפעת22

New member
DJ לא יקר בשם מודי- מישהו מכיר?

אנחנו הולכים לראות חתונה שהוא אחראי למוזיקה בשבוע הבא. הוא נשמע נחמד מאד ולא יקר (1200$).

למעלה