סגרנו תאריך - 09-08-2007 - 16-08-2007 - מרקיה

BenSalem

New member
סגרנו תאריך - 09-08-2007 - 16-08-2007 - מרקיה

טוב זהו עכשיו אני צריך אותכם דחוף - טיפים לפני טיסה אני צריך לדעת את הדברים הבאים: 1.מי טס בתאריכים האלה? דרך אגב סגרתי ב-360 דולר 2. מה הדברים הראשונים שעושים שמגיעים לשם 3. כמה כסף להביא אני מביא אוכל מהבית 4.איזה מועדונים הכי טובים ומומלצים פאבים בארים 5. איך המלון מישהו היה שם בעבר? 6. מה להביא איתי למזוודה 7.מה לקנות בדיוטי פרי שצריך לשם? 8. למי יש את המספר של אלירן או ויקטור או מישהו שמשכיר טרקטורונים ולא לוקח דרכון לערבון 9.ועוד טיפים שבא לכם להביא תודה רבה - Αγία Νάπα 2007!!!!!

אחי

1) אני טס עם 4 חבר'ה עוד כמה שעות עד ה14 למרקיה 2)אני לא יודע מה איתך אבל אני קודם מתפשט 3)אני מביא איזה 500 דולר 4)הכל מומלץ אתה בא להנות תתנסה לבד,בכל מקום תהנה זה רק תלוי באנשים שבאו למסיבה 5)אומרים שהמלון סבבה,תכלס כל המלונות אותו דבר זה עניין של מזל אם אתה נופל על חדר טוב או לא. 6)שיקול שלך נטו. 7)אין לי מושג אם אתה רואה אלכוהול במחיר ממש זול אז תקנה,בעיקר משתלם בדיוטי פרי אלכוהול וסיגריות 8)אין 9)תהנה בלי הרבה מחשבה על כסף וביזבוזים.

BenSalem

New member
טוב אחי תהנה בטירוף אולי נראה אותך שם

תשאיר אייסייקיו או מסנג'ר נדבר עכשיו או משהו

lazimi

New member
אני נוסע מ ה 9 עד ה15 בלילה למרקיה!

טס ב 9 ב 5:00

D j V i p e r

New member
תשובות

1. לא אני 2. מסדרים את הדברים ומחפשים מועדון לצאת אליו 3. 700 דולר יספיקו לך להתפאנן 4. פאבים: בדרוק, רק סקוור, יאמין, סניור פרוג ויש עוד מלא תכנס לאן שבא לך. מועדונים: כל מועדון חוץ מהפליי. לא לקנות כרטיסים מישראלים תקנה מיחצנים. 6. בגדים ואוכל וכל דבר שאתה צריך... 7. אלכוהול 8. לא מומלץ להשכיר כלום כי כל יום בא למלון מישהו עם דבר אחר שבור לחדר אז תחסוך לך את זה ותעשה במוניות בפאונד. 9. לא לקנות דיל מהישראלים רק להפלגה כי היא שווה בטירוף! 10. צ'יינג יש מול המקדונלדס שהוא הכי טוב ויש עוד מלא צ'יננג'ים בסקוור תסתובב תראה. 11. טרטורון משהו כמו 45 פאונג ואופנוע משהו כמו 35- 40 פאונד לשבוע

orper 69

New member
תיקון קטן ל-11.

לא תמצא טרקטורון פחות מ-100 פאונד לשבוע אחי....האופועים זה המחיר 35-45...=] תהנה

vanill

New member
טעות!!

חפש טוב אני הסעתי מישו עם הקטנוע שהגיע אחריי סתם כדי לעזור לו למצוא טרקטורון והגענו לאיזה מקום שלקח לו 66 פאונד כולל טנק מלא 2 קסדות ל7 ימים!!! טרקטורון מהניילונים

BenSalem

New member
תן שם של הבן אדם אחי עשה טוב מקום משהו....

תן שם של הבן אדם אחי עשה טוב מקום משהו....

orper 69

New member
ואאלהה?

תלוי גם איזה אחי...הטרקטורון שלקחית היה 250 סמ"ק אחי...תלוי כנראה בגודל...

BenSalem

New member
טוב אז מה אתה אומר יש מצב

אני מוצא טרקטורון להשכרה ב-600 ככה לשבוע 700 ?? אפילו אם זה 50 סמ''ק ויש לכם עוד טיפים ? אני טס מחר

orper 69

New member
ישב מצב=]

אבל אתה יודע....השכרת בזול שילמת ביוקר.... ככה זה הולך אצל החפרים שמה שמשכירים אופנוע וטרקטורון לכולם בכלום כסף...ואז דופקים אותך בסוף... אבל הכל תלוי על מי אתה נופל...אז קח בחשבון ותזהר ממי שא משכיר...=] תהנה

vanill

New member
כן גם אני

פחדתי שהוא חאפר אבל זה היה המקום היחיד בשנתיים שראיתי שיש לו ביטוח מלא [בכל השכרה אחרת זה השתתפות עצמית]. אני לא זוכר בדיוק את המיקום אחי אבל זה באיזור הwestren union [הבנק שמעבירים דרכו כסף לארץ]. תשאל שם.

למעלה