סגרנו...

dorlim

New member
סגרנו... ../images/Emo48.gif

סוף סוף אחרי מסע חיפושים ארוך ומייגע (כ-25 מקומות...) סגרנו בגני כנען ב- 20/3/2002
זה המקום להודות לכל מי שייעץ, עזר, וסייע ובמיוחד לאתל המקסימה שמעצותיה והעזרה שהגישה למדנו המון.
אנחנו ממש מאושרים עם הבחירה - אתמול לקחנו את ההורים לראות את המקום ולטעימה ו... ההתלהבות היתה בעיצומה, למרות שמלכתכילה היו הסתייגויות מהמקום (בעיקר מפאת המרחק)... ההורים הביעו התלהבות מהמקום (המהמם!!!), מהאוכל (המופלא!!), ומהיחס של צוות המקום (שהלוואי ומקומות אחרים היו לומדים ממנו...) אז תודה לכולם, צוות דורלים נ.ב. הגענו למסקנה שצריך לפרסם אזהרה בראש הפורום (בדומה לאזהרה על קופסאות הסיגריות) - אזהרה: משרד הבריאות קובע כי הצפייה בפורום ממכרת. תגידו, אחרי החתונה יש קבוצת תמיכה לגמילה

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

באמת מאוד יפה בגני כנען!

הילית*

New member
קודם כל, שיהיה במזל טוב...

ועוד לא הוקמה קבוצת תמיכה לגמילה מהפורום (ולראיה אני, שבוע אחרי ועדיין פה), אני מאמינה שעם הזמן כמות הכניסות שלי תקטן ובאמת יחסית לזמן שלפני החתונה אני לאט לאט נכנסת קצת פחות... אבל בגלל שכייף פה ויש פה אנשים, בעיקר נשים מקסימות אז ההתמכרות הזאת ממש לא מזיקה ....

*שיר

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב! שיהיה בשעה טובה!!

זה אומר שיש לכם עוד ה-מ-ו-ן זמן להתמכר פה בפורום!!!

oc101

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo50.gif

congratulation ! its A very nice place I wish it was ours... hatzehira

dorlim

New member
מרוב התלהבות מזה שסגרנו...

גילינו פתאום ששכחנו בכלל לשלם את המקדמה... יצאנו משם, והם שכחו להזכיר לנו שצריך לתת משהו על החשבון, ואנחנו היינו בשמיים אז לא שמנו לב...

sharon_bn

New member
מקום מדהים

גם אנחנו רוצים לסגור שם, אבל בקיץ, בהצלחה!!

dorlim

New member
יש לנו עוד די הרבה זמן לבלות

בפורום. אין לי ספקות שנהנה...

petel

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

אני שמחה בשבילכם ! איזה כיף שסוגרים מקום... אני כאן לכל עזרה נוספת שתצטרכו, ממש בכיף וכמובן שאוכל לדווח יותר אחרי החתונה בערך בעוד שבועיים אז בהצלחה בהמשך ארגון החתונה אתל

למעלה