סגרנו!

יעל_ב

New member
סגרנו!

לאחר 3 שבועות של חיפושים מתישים סגרנו בפעמונים. אז תודה לכל מי שעזר עם עצות והמלצות ועכשיו אני מרגישה יותר רגועה - התיק הכי גדול נסגר. השלב הבא הוא כמובן חיפוש D.J וצלם. לפעמונים יש רשימת מומלצים ובארוע פרזנטציה שהם עשו נתקלנו באלבום תמונות של ערן בארי שהינו חלק מרשימת המומלצים שלהם. אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו מבחינת איכות צילום, יחסי אנוש, הגינות ומחיר. תודה

maz

New member
../images/Emo49.gif

אני מבינה את ההקלה. בהצלחה בהמשך
אנחנו עברנו היום גם את שלב בגדי החתן

שירי71

New member
ערן בארי

קודם כל מזל טוב!!! פעמונים מקום מקסים באמת. ולגבי ערן בארי - ראיתי עבודות שלו והן די יפות אבל: המחיר לדעתי היה גבוה, וגם: כשלוקחים אותו יש אפשרות לקחת איזה וידאו שרוצים וזה עוד כאב ראש, להמשיך חיפושים. בעניין זה הוא עצמו נוהג אך לא מחייב לקחת איזה צלם וידאו איתו הוא רגיל לעבוד אבל: ראיתי את הוידאו וזה ממש לא היה לטעמי, וערן (וזה ענין של סגנון) מתייחס באופן חיובי מאד לכל הצילומים הטבעיים של הצעירים ריקודים וכאה אבל אני לא בטוחה כמה הוא בעניין של צילומי משפחות שכמה שאנחנו עצמנו לא אחת אמביוולנטיים לגבי זה, זה כן חשוב (למי שזה חשוב) ואני לא בטוחה עד כמה הוא רגיש לדעתי מי זה מי ואת מי צריך לצלם..אבל הוא מרשים כאדם אחלה, באמת וצילומיו כמו שאמרתי - יפים מאד. אנחנו לקחנו את תמי ואלי מת"ג תמר וכעת כשהצילומים כבר אצלנו אנחנו מאד מאד מאד מרוצים, גם ממי שהם (תמי ואלי) וגם מהתוצר התמונות והוידאו (אנחנו עדיין לא עם הוידאו הערוך רק עם הארוך) אבל בנוסף לכל צילומי השמחה ריקודים קבלת פנים חופה ומקום, הם תפסו דברים שאנשים אמרו לי: "את יודעת לדעתי הם לא צילמו את הקטע של..והקטע של.." והעניין היה שהם כן צילמו פשוט אנשים לא הרגישו אותם!!! הם תפסו במצלמות דברים שאפילו אני וכל מיני אנשים ממש לא האמנו שהם צילמו וזה אחד הדברים החשובים לא? והתמונות כאמור יצאו מאד מאד מאד משהו, והם מאד רגישים לתפוס ולדעת מי האנשים החשובים לך כדי שלא תמצאי עצמך אחרי החתונה בלי תמונות של כמה חשובים. הקיצר מומלץ מאד מאד!!!

יעל_ב

New member
לשירי 71

תודה על האינפורמציה. אני אשמח אם תוכלי לתת לי את הטלפון של תמי ואלי מת"ג תמר.

למעלה