סדנאות המומחים הבאות - עדכון

סדנאות המומחים הבאות - עדכון

סדנאתו של מאור קדוש - בובת שולחן של מדען מטורף נדחית בשבוע על מנת להעביר סדנה שיכולה לעזור לרבים מאיתנו לקראת הצגות \ הפעלות \ מסיבות חג פורים ולאפשר לכם מספיק זמן ליישם ולהספיק להכין אותה לפני החג המתקרב... לכן ביום רביעי הקרוב 18.2 נפגוש שוב את: דבי זריהם והפעם לכב' פורים תעסוק בסיפור " הביצה שהתחפשה " ותלמד הכנת הביצה על שלל התחפושות והדמויות שלה...
וכ'ו *מאור קדוש ובובת השולחן של המדען המטורף תתקיים ביום רביעי 25.2
**לוח סדנאות חודש מרץ יפורסם בקרוב ומתנדבים נוספים, רעיונות ובקשות יתקבלו בשמחה גדולה!!! שבוע טוב מלא באהבה

shir300

New member
שוב- כל הכבוד!

אתם פשוט גדולים! אני חושבת שבקרוב תשמינו ממחמאות פה בפורום... איזה יופי של רעיונות שעוזרים לכולנו. אשמח גם כן להשתתף ולתרום... אשלח לך מסר..

אצלי השמין הלב...השאר נשאר כחוש כשהיה

איזה כייף לנו אה דבוש??? כמה אהבה, כמה פירגון
איך זה שלא אוכל ולא כמות אדירה כזו של מחמאות גורמים לי להשמין??? ( את ומי שראה אותי יכולים להעיד שזה ממש לא יזיק לי ) רק ה
שמן, התנפח וכמעט יוצא ממקומו מרוב הכרת התודה שלהם ושלי, להם שמנת ב10 ק"ג??? ביום רביעי יש לך עוד סדנא שאני יודע שגם היא תזכה אותך בעוד 10 ק"ג לפחות....מה יהיה??? את חושבת שבעלך ישמח לראות שאישתו גדלה ב20 ק"ג בשבוע!!!! לאחר כ"כ הרבה שנים שהוא רגיל אליך כמו שאת????? מצד שני...תוכלי להרים בקלות את במת השולחן שהוא עשה לך להצגה: " יום הולדת לדובי דודו "

shlomitta

New member
אז יאללה עוד קצת קלוריות

הי דבי נפלא וכיף כל העניין וההשקעה האדירה וכפי שכתבתי לדודי, אני אומנם יוצרת בובות תצוגה ועולם הבמה וההפעלה רחוק ממני...אבל מה שקורה פה בפורום מעורר חשק ויצירה אתם גדולים מהחיים... שלומית

תודה רבה שלומית , את הרבה זמן גרה בהוד השרון?

עיר ילדותי ובגרותי
אז קראו לה ....רמתיים . הוריי עדיין גרים בה וגם אחי עם משפחתו. תודה רבה על המחמאות אך הג'ינס לא עולה עליי.....
אולי תירגעו!!!
אנו נשמח לצרף אותך לסבב הסדנאות ....למה שרק אני אשמין לבד....בואו נתנפח כולנו יחדיו
לילה טוב דבי

shlomitta

New member
לפחות הדיאטה תהיה קלה....

אני שם כבר 22 שנים... צמוד לרמתיים ... מוזמנת לבקר אותי קפה וצ'ופרים תמיד יש... שלומית

גליתוי

New member
../images/Emo45.gifתודה תודה תודה!

אני עדיין תקועה עם ביצה שלא רוצה להיות ביצה.... תודה לכם דבי ודודי על ההיענות לבקשה הקודמת
גלית

הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo2.gif

אז למי שעדין לא הבין כל סדנאות המומחים נערכות בימי רביעי בארץ:
בעיר: פורום תיאטרון בובות
( כפרות עליו ) אין צורך ברישום מוקדם! ההשתפות אינה כרוכה בתשלום!! אתם רק צריכים להיות כאן!!! יום נפלא לך חברים שלי

למעלה