סדנאות לדימוי עצמי

• פותח הנושא roe22
  • פורסם בתאריך

roe22

New member
סדנאות לדימוי עצמי

המליצו לי על סדנאות לדימוי עצמי השאלה איפה יש סדנאות כאלה אם מישהו/י מכיר/ה סדנא כזאת אשמח עם יעזרו לי בתודה רועי

edna54

New member
אני מסכימה עם אביבה- מנסיוני אספר..

שגם אני קיבלתי המלצה כזו כמו שהבחור קיבל ושוטטתי בין סדנאות שונות שנתנו לי להבין שסדנא יכולה להוות מראה טובה בגלל המפגש עם אנשים, אבל את זה הבנתי רק אחרי שידעתי שיש בכלל מושג כזה "מראה" ואת המושג עצמו הבנתי רק אח"כ... רק אחרי כמה נסיונות שמלבד התמיכה הרגשית נתנו לי גם סוג של תסכול הבנתי שתהליך עבודה על דימוי עצמי הוא אישי ופרטני ולכן הופניתי לכל מיני מטפלים... גם שם מצאתי שלא כל מטפל יכול לעזור וצריך מישהו ממש מנוסה, מקצועי, כמו שרופא טוב מוגדר ככזה שיודע לתת דיאגנוזה מדוייקת לבעיה. היתה רק אחת כזאת. רק מטפלת אחת בין ה'אני לא יודעת כמה' שהייתי אצלם. היא ראתה אותי שקוף. לא שהיא אמרה, אבל הוליכה אותי, יד ביד, בדיוק למקום שהייתי צריכה להגיע אליו. בגלל שהדיאגנוזה שלה היתה כ"כ מדוייקת- התהליך היה כ"כ חלק ומהיר, שהרגשתי בן- אדם אחר לגמרי תוך בערך חמישה מפגשים... לא הבנתי איך לא הגעתי אליה קודם וביזבזתי כ"כ הרבה זמן... היא הסבירה לי שכאשר הכלי מוכן (=התלמיד מוכן) אז המורה הנכון מגיע... זהו. אז... סדנאות זה יופי, אם יש כלי להכיל את המידע שהן משחררות ובשלב התחלתי, כנראה שהכלי עוד לא ממש מוכן ולכן צריך מלווה נכון. אני אשלח לך למייל את השם והטלפון של המטפלת שלי (שלחתי מאז הרבה חברים ובני משפחה, גם הבן הצעיר שלי היה אצלה ופשוט כולם מרוצים) שיהיה לך בהצלחה וחיים יפים ומלאי ערך עצמי! עדנה.

למעלה