סדנאות להתאמת מנשאים לאמהות

טלימה

New member
סדנאות להתאמת מנשאים לאמהות

למי שעוד לא שמעה - שתי נשים, נעמה ואורית, פתחו ביוזמה ברוכה וחשובה: עריכת סדנאות להתאמת מנשאים לאמהות ולתינוקות. עוד מידע אפשר לקרוא כאן.

לא נראה לי שהייתי מוציאה 20 ש"ח

על זה. אולי שינסו להרוויח עמלה מהיצרנים? הרעיון בכל אופן, ברוך

צימעס

New member
ברצינות?

זה סכום ממש ממש סמלי, עבור האפשרות להתנסות בכמה סוגים עם הילד הפרטי שלך, כשאני מניחה שהן לא מרויחות מזה כסף, אלא רק מנסות לכסות את ההוצאות שלהן. איך היית בוחרת מנשא באופן אחר? נוסעת לכל יצרנית, מודדת, אולי מקבלת בהשאלה ואז נוסעת אליה כדי להחזיר?

אוווווף../images/Emo43.gif הרשע מחק לי הכל!

אז אכתוב שוב, אבל בקצרה: דברתי ברצינות. אני לא אשלם 20 ש"ח כדי לבחור מנשא. זה אינטרס שיווקי ולכן, כמו בטאפרוור, הכסף צריך לבוא מהיצרנים. אפשרות אחרת: לעשות "ערב בנות" על קפה, עוגה והרצאה בנושא יתרונות המנשא לעומת עגלה, או יתרונות הלינה המשותפת או מה שלא יהיה ובסוף את סדנת ההתנסות במנשאים. על ערב כזה הייתי משלמת גם קצת יותר, כי זו "יציאה" עבורי וזה נותן לי משהו מעבר.

rjf

New member
לא נעים אבל חייבת להסכים איתך

ליצרנים הערב הזה הוא מעולה ולמי שמארגן אותו בטוח מגיע להרוויח קצת או לפחות לכסות הוצאות - בתור יצרנית (לא של מנשאים ) הייתי שמחה לשלם אחוזים תמורת מכירות.....גם הרעיון של ההרצאה המצורפת נשמעת לי חכמה ואולי כבר מצדיק הוצאה (למרות שבאמת 20 שקל זה זניח - העיקרון הוא העניין פה - אני לא אשלם 20 שקל בחנות בגדים עבור מיעוץ של המוכרת..)

צימעס

New member
המוכרת מקבלת משכורת

המארגנות פה מתנדבות, ומגיע להן לקבל החזר הוצאות. האם היית רוצה לשלם על המנשא יותר כסף, במקום ה 20 שקלים האלה? או לנסוע ל 3-4 משווקות שונות כדי לנסות, אולי לקחת אחד הביתה, לנסוע להחזיר? לי זו נראית יוזמה מצוינת. יוצא מדבריכן שאתן מעדיפות שנעמה ואורית יתפרנסו מזה (על חשבון רוכשות המנשאים), במקום שיעשו את זה בהתנדבות.

rjf

New member
שלא תביני לא נכון - דווקה חושבת

שזו יוזמה מאוד מבורכת וכן - אני חושבת שמי שיש לו רעיון טוב כמו שלהן צריך לפחות לא להפסיד מזה והרבה יותר טוב שירוויח קצת גם. כסף זה לא דבר שהוא רק רע - להיפך. מה שאני אמרתי זה שאם הייתי יצרנית של מנשאים (אני יצרנית אבל לא של מנשאים) הייתי מזהה את הפוטנציאל העסקי פה ומתגמלת אותן. זה לא בהכרח היה מעלה את מחיר המנשאים - רוב היצרנים מוכרים דרך חנויות או ערוצי מכירה כאלא ואחרים - ליצרנים יש גם מבחר מחירים - שמתאימים לכל שיטות המכירה ואפשר ליצור מצב שכולם יהיו מרוצים - גם היצרנים שימכרו יותר גם יזמיות שירוויחו וגם האמהות שיקבלו שירות מעולה ומוצר שמתאים להם - לא מבינה מה הבעיה? יחד עם זאת - 20 שקל זה באמת לא סכום בשמיים שבגללו הייתי באה או לא באה לסדנא כזאת

27חומד

New member
הייתי באה כבר בהרין לנסות, נראה לי

עדיף. ככה כבר יהיה לי מנשא רגע אחרי הלידה.

27חומד

New member
אבל הייתי רוצה לדעת שמנשא מסויים

מתאים לי בגודל ונוח לי לקשור אותו. אני בחורה קטנה ולכן חייבת לדעת שהמנשא לא יהיה גדול עלי. את התינוכיס למשל אני כורכת סביב כמה פעמים טובותץץץ אם אני אגיע עכשיו למשל לסדנא כזו, כשעוד אין כמעט בטן, אוכל התאים לי מנשא. בלידה הקודמת, עד שהגעתי לחנות לנסות, היא היתה כבר בת חודש ולא ממש הצלחתי לשכנע אותה להיות בתנוחת עריסה. רק מאוחר יותר כשאפשר היה לשים אותה בתנוחת בטן לגב הסכימה. הפעם אני רוצה את המנשא איתי ישר אחרי הלידה כדי שיהיה לי נוח עם תינוק זעיר ופרא בת שנתיים וחצי.

את צודקת- מנשא גדול מדי עלול לגרום

לכאבי-גב. מנסיון. כשקניתי- לא ידעתי בכלל שקיימים גדלים.....

סטיוויה

New member
נראה לי ממש מיותר

תביאי בחשבון שכל תינוק מעדיף את המנשא שלו.אני השקעתי במנשא גב בגלל שהילד השני אהב להיות בו והילדה שאחריו ממש לא סבלה אותו.

למעלה