סדנאות, סדנאות...

t a l talim

New member
סדנאות, סדנאות...

רשימת הסדנאות המלאה נמצאת תמיד בטאגליינס, ומתעדכנת ע"פ הצורך. בפורום "אומנות בעוגות למתחילים" יפורסמו הסדנאות הבסיסיות בלבד, ולכולן אין צורך בנסיון קודם או כשרו ציור. כל אחד יכול! בנוסף לסדנאות שברשימה- ניתן לארגן קבוצה פרטית, ואשמח לשלוח אליכם את ההדרכה הטובה ביותר. ההרשמה במסר אלי, למייל- [email protected] או בטלפון- 052-3714189. אשמח לשמוע מכם, טל צפריר.

t a l talim

New member
../images/Emo41.gif"חגיגה של עוגה"- עוגות מצוירות

סדנא בה נלמד את עקרונות הציפוי והציור על עוגה- סוגי עוגות מתאימים, יישור וציפוי העוגה, העברת ציור, צביעה, עיטור וטיפים נוספים. משך הסדנא- כשלוש וחצי שעות, ומחירה 150 ש"ח. המחיר כולל את העוגה וכל החומרים והציוד הדרושים לסדנא. אין צורך בנסיון קודם- כל אחד יכול! יום א', 24.10 בשעה 18:00 בסטודיו טלטלים שבנשר יום ו', 12.11 בשעה 9:30 בגני תקווה (ליד אונ' בר אילן- תל השומר) יום ה', 18.11 בשעה 19:30 בסטודיו טלטלים שבנשר יום ג', 30.11 בשעה 20:00 בסטודיו טלטלים שבנשר יום ג', 30.11 בשעה 9:30 בבת- חפר

t a l talim

New member
../images/Emo41.gif"עוגה אגדה" עוגות מפוסלות

סדנא בה נלמד את עקרונות הפיסול בבצק סוכר: צביעה, לישה רידוד, ציפוי משטח ועוגה, ייצוב אלמנטים בולטים, פיסול בסיסי, שימוש נכון ב- cmc וטיפים נוספים. משך הסדנא כחמש שעות, ומחירה 200 ש"ח. המחיר כולל עוגה וכל החומרים הדרושים לסדנא. כל אחד יכול! אין צורך בנסיון קודם או בכשרון ציור או פיסול. יום ה', 28.10 בשעה 17:00- בסטודיו "טלטלים" שבנשר. יום ו', 5.11 בשעה 10:00- במודיעין. יום ב', 8.11 בשעה 10:00- בבת- חפר. יום ו', 5.11 בשעה 9:00- בסטודיו "טלטלים" שבנשר- ההרשמה סגורה יום ו', 12.11 בשעה 9:00- בסטודיו "טלטלים" שבנשר. יום ב', 15.11 בשעה 17:00- בראשון לציון. יום ו', 26.11 בשעה 9:00- בסטודיו "טלטלים" שבנשר.

t a l talim

New member
../images/Emo41.gifסדנאת עוגות מפוסלות נוספת במרכז-

תתקיים ביום ו', 26.11 בשעה 9:30, בגני תיקווה- ליד תל השומר.

לאה_מ

New member
טל, יש סיכוי לסדנא באיזור המרכז

לא ביום ו', לקראת סוף נובמבר?

t a l talim

New member
../images/Emo41.gif "עוגיות מארץ הפלאות"

מפגש חד פעמי, בו נלמד טכניקות שונות לקישוט ועיטור עוגיות. הסדנא מעשית, ובסופה יוצא כל משתתף עם עוגיות צבעוניות- מעשה ידיו. משך הסדנא- 4 שעות עלות הסדנא- 200 ש"ח. יום ג', 2.11 בשעה 17:00- בראשון לציון

יש לי שאלה

במה שונה פורום זה מכל פורום תפוזי אחר, בו הפרסום אסור? פה הפרסום גלוי ובראש חוצות, ומפרסם את המנהלת (שאין חילוקי דעות לגבי כשרונה הרב בנושא הפורום). בחיי שאיני מבינה.

t a l talim

New member
שאלה מצוינת...

הפורומים בתפוז נחלקים לפורומים "רגילים", ולפורומים "בחסות". פורום "אומנות בעוגות" הינו בחסות סטודיו טלטלים, כלומר זכויות הפירסום הבילעדיות בפורום נקנו על ידי הסטודיו. אני מצרפת הודעה של הנהלת הפורומים המבהירה את העניין. ערב נעים, ומקווה שעכשיו את כבר מבינה, טל צפריר

הבנתי, אך נראה לי שמן הראוי

שיצוין במקום כלשהו שזה פורום פרסומי (כמו שבעיתון מצוין "מודעה"). ברור לי שזה לא אינטרס שלך, רק אני תמהה על הנהלת תפוז שלא דורשת את זה.

t a l talim

New member
זו כבר החלטה של תפוז כמובן.

ואגב, זה לא הפורום היחידי מסוגו בתפוז, יש פורומים נוספים כאלה וזה לא מצויין בשום מקום. הדרך לדעת כי פורום זה הוא בחסות היא ציבעי הפורום השונים מהתכלת הרגיל.

נירה63

New member
ללא ממש מבינה תגידי לי מה איכפת לך

מי מרוויחה כמה ולמה??? אם הנהלת הפורומים החליטה ביחד עם מנהלת הפורום על מה יהיה כאן, איך ולמה אז...לדעתי יש לאחל לטל הרבה הצלחה ולכל מבקרי הפורום כאן להנות מהיצירתיות ...ועוד המלצה...לבקר בסדנאות אצל טל, הייתי בשתי סדנאות...תענוג לנשמה... ואגב ...אין לי אחוזים בדברי הפירגון הנ"ל, פשוט הייתי נהנתי ואני ממליצה לך ולכולם לבוא לראות להריח וליצור, זו חוויה אמיתית.

גם כאן נכנסים לעניינים של טיפשות

וויכוחים. אם באת להינות, ללמוד ולהכין עוגות מוזמנת להישאר אבל אם באת להתסיס להרגיז ולגרום למריבות חפשי את הפורומים בהם אסור לפרסם. אם זה כל כך מפריע לך

t a l talim

New member
לסדנאות ניתן להגיע לבד מגיל 15

מגיל 10 ניתן להרשם יחד עם מבוגר.

עקרבוט1

New member
היי!

שלום! אני משתתפת פורום בפורום כלבים+בעלי חיים וחיות בית+חינוך ובעלי חיים+זכויות בעלי חיים בתפוז... כששמעתי שנפתח הפורום הזה, רצתי אליו לראות מה קורה פה... זה מאוד מעניין אותי להכנס יום יום ולהסתכל בתמונות של העוגות המקסימות האלו... הנושא הזה תמיד משך אותי, אבל אף פעם לא התנסתי בו... עוד מעט יש לי יומולדת 15 (ביום רביעי), והחלטתי שהמתנה מהורי תהיה הסדנה שלכם! אני כנראה יבוא לסדנא במודיעין, כי זה הכי קרוב... מקווה מאוד להנות, ואולי אני יפתח קריירה

למעלה