סדנאות , עידכונים ושאר ירקות...

סדנאות , עידכונים ושאר ירקות...../images/Emo97.gif

סדנאות המומחים
מחר יום רביעי 1.4 ( וזו לא מתיחה!!! ) תתקיים הסדנה שנדחתה בשבוע שעבר בשל נסיבות של כוח עליון ואל הפורום תגענה: דבי זריהם ו...מושית החיפושית
כי אצלנו עומדים בהבטחות. ביום רביעי 8.4 ערב חג פסח -לא תתקיים סדנא !!! גם בובות עושות ביעור חמץ....אגב מה לגבי בובות שעשויות מדבק קמח? הן בובות לא כשרות לפסח???..... ביום רביעי 15.4 מוצאי החג - תתקיים הסדנה הראשונה במסגרת " סדנאת האומן הצעיר " בהנחיית: שקד בסדנה לבובת מקל ומוטות. לוח " מופיעים " לחודש אפריל יועלה ביום חמישי 2.4 בשעות הערב - הלוח יכלול מלבד הצגות גם פסטיבלים וארועים המארחים במסגרתם הצגות תיאטרון בובות וכמובן את פסטיבל בובאביב של המרכז לת' בובות בחולון - פסטיבל שמוקדש כולו לבובות אני לא שוכח
....
אני יודע ובעיקר זוכר שהבטחתי לכתוב לכם על הביקור שלי במרכז ובמוזיאון בחולון , גם על חוויותי מהביקור בשמורת חוף הבונים ובעיקר על ההצגה: " להציל את הכדור הגדול " של אבישג ועוד הרבה הרבה לפני הבטחתי לספר ולתאר את המחזמר " מלך האריות " שראיתי בלונדון...מה באמת?
אני הייתי בלונדון???...עברו בסה"כ חודשיים וחצי וזה מרגיש כמו שנתיים
אז לא שכחתי, אני גם ממש רוצה אבל זה לא תמיד יוצא... יש כ"כ הרבה ענינים ועיסוקים בפורום וסביבו גם אם אני לא כותב או מעלה הודעה חדשה או נושא בכל יום והתיאטרון שלי והתיאטרון שאני מופיע בו ופרוייקטים חדשים שאני כבר עובד עליהם וכאלה שבתהליכי חשיבה ונשאר מעט מאוד זמן , אם בכלל, למשפחה, לחברים ותלונות בנושא התקבלו לאחרונה אפילו מעצמי ומבמבי ה
אז אל תדאגו הכל יגיע מתישהוא -כשאני מבטיח אני מקיים
לבקשת הנהלת
אני מזמין את מי שטרם התחיל להשתמש במערכת הפורומים החדשה ומשתמש עדיין בישנה לעבור ולהשתמש במערכת החדשה ושימו
היטב: זמן קצר לאחר החג תורד המערכת הישנה מהאוויר כך שהגיע הזמן להכיר ולעבור להשתמש בחדשה, זה קל והיא גם ממש לא נושכת
ולסיום: רציתי לבקש ממכם
לחשוב, להציע וליזום רעיונות חדשים ודרכים לקידום, פיתוח והרחבת הפורום וחשיפתו לכמה שיותר אנשים וגורמים אני מבקש את עזרתכם בגיוס כמה שיותר חברים חדשים לפורום !!!!! זה חשוב מאוד !!!!! כל חבר \ ה חדש \ה , כל הודעה שנכתבת, כל פירסום, יוזמה ותכנים יעזרו לכולנו להפוך את הפורום שכרגע אומנם פעיל ותוסס ואף עלה בגודלו אבל הוא עדיין קטן ( מדי ) צמיחה, פרוייקטים, פירסום וקידום יעזרו לנו לקבל יותר כלים ועזרים מתפוז - אז בבקשה אני מבקש ומחכה לשמוע מכם ואתכם... תודה לכם
דודי

shir300

New member
תודה לכל העושים במלאכה

אחלה רעיונות ואחלה סדנאות... פשוט כיף ומאוד עוזר בעבודה. דודי, יש לך זמן לישון?? לא לקחת על עצמך טיפונת יותר מדי?? יש לי כבר שתי חברות מועמדות לעריכת הכרות עם הפורום ושתיהן עוסקות בתיאטרון. מבטיחה לעדכנן וליחצן את הפורום שלנו. ושוב- אתם אחלה. להתראות בשמחות!

תודה גם לך שיר ../images/Emo24.gif

כ"כ שמח שהסדנאות משמשות, מועילות ועל הדרך עושות כייף... לישון? תזכירי לי....ממש מוכר אבל לא מתחבר לי כרגע תמיד הייתי טיפוס של לילה אבל בזמנים שלא היה לי תיאטרון שלי ( היו לי מספר תיאטראות שונים ) והייתי מופיע אצל אחרים יכולתי לפצות את עצמי בשינה עד הצהריים ואז להמשיך במרץ עד אור הבוקר מאז שהקמתי את ת' האפרוחים שלי ובהמשך הצטרף ניהול הפורום ועוד כמה דברים שאני עושה זמני השינה התקצרו ונעלמו אבל אני עושה את הכל בכייף, באהבה, בשמחה ובעיקר מתוך רצון - אני נהנה מכל רגע גם אם לפעמים קצת קשה או מעייף איך אומרת הכוהנת הגדולה דבי זריהם? ( שבכלל דירדרה אותי קשות מאז נכנסה לחיי אבל על זה בפעם אחרת
): לישון יהיה לנו מספיק זמן ב...
תודה על כל המחמאות מחכים לחברות בהצלחה ביחצונונו גם את אחלה+++ רק בשמחות

בראבו דודי ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

כל הכבוד על העשייה שלך ! ממש כייף לראות איך הפורום מתרחב וגדל !! ושאלת
קטנה - לפני כמה חודשים היה בפורום שירשור מעניין מאוד בנושא תימחור הצגות. איך אני יכולה למצוא אותו ??!!

../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif כייף לשמוע - תודה לחגית ותשובה

חגיתוש תודה על הפירגון התמידי
כמה שאנחנו מתרחבים ( וזה עוד לפני המצות של פסח חחחחחחחחח, סתם לא קשור ) אנחנו זקוקים לעוד חברים וחברות גם מהמדבר הרחוק וסביבותיו ואני ממנה אותך ברגע זה כיחצ"נית אזור המדבר של הפורום - ברכות על תפקידך החדש ואני מאמין שתמלאי אותו במסירות
לשאלתך לגבי שירשור התימחור...האם את מתכוונת לדיון הסוער שנוצר בעקבות השיחה עם גלית על המחיר שמשלמים למפעילים בקרן קרב והתגלגל הלאה?...או שלמשהו אחר??? תני לי תשובה ואני אצלול
למעמקי הארכיון ואחפש לך גם אני מודה, מודה, מודה לך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי ואימצתי את השם../images/Emo70.gif

ותאמין או לא אבל גם לעצה שלך הקשבתי ולמרות שראיתי אותה כבר בלילה החלטתי להשתמש בה ובמקום לענות ישר כהרגלי, הלכתי סתם להשתרע בספה , לזפזפ בטלוויזיה, לחשוב ( לא על עבודה וכדומה - נשבע !!!!! ) ועל הדרך לפנק את החתולה... אפילו עיסוי רקות וקרחת עשיתי לעצמי היה ערב - לילה נעים ושווה תודה על העצה
אשתמש בה לעיתים קרובות יותר!!!

לדבוש....../images/Emo46.gif

את מדברת על מרץ
את אשמה בהכככככככלללללללל
אגב שמעתי שיש כפר נידח באפגניסטן שזה המקום היחיד שעוד לא הופעת בו השבוע....

יונית102

New member
דודיל'ה ואתה עוד שואל מתי יש לי זמן לסדנאות

ותראה כמה סדנאות אתה מעלה. יישר כוח, מוח, מרץ, ושאר ירקות.

זה רק בגלל שלא הרגשתי נוח מול הכמות שלך ../images/Emo8.gif

אמרתי: מה? יונית עושה כ"כ הרבה ואני לא?????????????????????? לא יקום ולא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאםםםםםם..... אני מקווה שבין סדנה לסדנה ישאר לך קצת זמן פנוי ליחצ"ן את הפורום... תודה על הברכות והירקות

יונית102

New member
זהו עכשיו נרגעתחחחחח יותר מאוחר אעלה

תמונות של בובות, ליצנים, על חוט שבחלקן יצר אותן מישהו זקן בגיל אבל צעיר ביצירה ובמיחזור.אז שיהיה ערב נעים ויצירתי.

עוד נסיון...

היי דודי ברכות על פעילותך הענפה. בתור מי שמכירה מקרוב את מנועי הטורבו אני יכולה להגיד לך שאימצתי את המשפט "שינה טובה מוסיפה בריאות וצלילות דעת" לחיי והם השתנו רק לטובה. אפשר להספיק יותר בפחות זמן אם דואגים לשינה טובה...קח בחשבון. ועכשיו שאלה טכנית. אני התחברתי עכשיו מחדש למחשב ולפורום. האם זה אומר שאני בגרסה החדשה או שאני צריכה לעשות משהו מיוחד בשביל להכנס בגרסה החדשה?

Inbal Amar

New member
אפשר להספיק יותר בפחות זמן אם...

דואגים לשינה טובה. מצטרפת לכל מילה ומילה!!!

היי הילה ( ומשהו קטן גם לענבל )

תודה רבה על הברכה
אני מסכים לחלוטין עם דברייך ועם התוספת של ענבל אבל יש תקופות כאלה וגם תקופות שאני אולי לא ממש ישן אבל בהחלט נח ונרגע יותר, בכלל אני גיליתי על עצמי שכשאני קם לאחר שינה קצרה יותר אני הרבה יותר עירני, חד, פעיל ונמרץ לאורך כל היום, הערב והלילה בלי בעייה מאשר כשאני ישן יותר ואז אני מרוח כל היום, מתעייף הרבה יותר מהר ובקלות ובצהריים כבר מרגיש שהעיניים נעצמות ואני חייב לישון...כנראה שאצל כל אחד זה שונה....וכמובן שיש מינונים מרוב שהרגשתי " אשמה " מהנזיפות שלכן ישנתי כמעט כל השבת והחמצתי אירועים שהבטחתי להיות בהם כך שאת התלונות והטענות על כך אני מעביר ישירות אליכן
לגבי שאלתך יש דרך לדעת אם את נכנסת מהישנה או החדשה אבל במקום לתת לי לפשפש בערכת הניהול ובמקום להסביר אני פשוט אצרף קישורים לשתיהן ואת כבר תדעי להבדיל בינהן להבא בקלות רבה ע"פ העיצוב רק טוב
מערכת ישנה
מערכת חדשה
* בעניין מערכות חדשות...זו פעם רביעית היום ( אתמול בלילה היו עוד 2 ניסיונות ) להעלות הודעה זו וכל פעם נמחק \ הגיע להודעת מערכת: מצטערים לא ניתן להגיע לדף \ תקלת אינטרנט ולא רק בהודעה זו כך שאם הפעם זה לא מצליח אני
לא לכן כמובן...

Inbal Amar

New member
אנחנו בהחלט בנויים אחרת....

שתפסיד בגללי? מה פתאום, לא לישון!!!!

למעלה