סדנאת מאלות - שאלות ותשובות
ש שולי הסרגנית New member 9/5/06 #3 איזה יופי של הסבר מזכיר לי ילדות כמה עבודות עשינו בקשר המקרמה הזה.
נ נ י ב ה1 New member 9/5/06 #5 טליה, יופי של סדנא הכנת. לצערי אין לי את החומרים... ואני לא מכינה את המאלה... אבל זה כ"כ עושה חשק להכין...
טליה, יופי של סדנא הכנת. לצערי אין לי את החומרים... ואני לא מכינה את המאלה... אבל זה כ"כ עושה חשק להכין...
K KOMY New member 9/5/06 #7 עכשיו הבנתי למה טליוש לא עונה לי... למסר... ולא שולחת תשובה בנושא הזמנת החרוזים, פשוט עסוקה מדי... אחכה בסבלנות... אחלה סדנא! מברוכ עלייך, טליה! אגב, על אותו עיקרון בונים "בתים" ממקרמה לחפצי נוי, אגרטלים תלויים ועציצים תלויים... רק בחוטים אחרים ומידות בהתאם.
עכשיו הבנתי למה טליוש לא עונה לי... למסר... ולא שולחת תשובה בנושא הזמנת החרוזים, פשוט עסוקה מדי... אחכה בסבלנות... אחלה סדנא! מברוכ עלייך, טליה! אגב, על אותו עיקרון בונים "בתים" ממקרמה לחפצי נוי, אגרטלים תלויים ועציצים תלויים... רק בחוטים אחרים ומידות בהתאם.
K KOMY New member 9/5/06 #9 ../images/Emo25.gifאת תמיד איתי...../images/Emo24.gif לא יודעת? מתה על אירים!
W wildspirit New member 9/5/06 #10 ../images/Emo9.gif צודקת בהחלט ../images/Emo24.gif כבר מתפנה ובהחלט צודקת לגבי המקרמה לחפצי נוי ואגרטלים אבא שלי היה מכין כאלה בכמויות וגם שולחנות וכיסאות מנצרים כן בלי עין רע אבא שלי מוכשר בקטעים האלה
../images/Emo9.gif צודקת בהחלט ../images/Emo24.gif כבר מתפנה ובהחלט צודקת לגבי המקרמה לחפצי נוי ואגרטלים אבא שלי היה מכין כאלה בכמויות וגם שולחנות וכיסאות מנצרים כן בלי עין רע אבא שלי מוכשר בקטעים האלה
K KOMY New member 9/5/06 #12 טליוש קיבלתי../images/Emo51.gif! אין כמוך../images/Emo24.gif יש המון מה לחשב שם... אענה לך מחר בערב אחרי העבודה... אחלה עבודה!
טליוש קיבלתי../images/Emo51.gif! אין כמוך../images/Emo24.gif יש המון מה לחשב שם... אענה לך מחר בערב אחרי העבודה... אחלה עבודה!