סדנאת רייקי 1?

holy_sheep

New member
סדנאת רייקי 1?

שלום, ואני מצטערת מראש על הבנאליות, אני מתארת לעצמי שזאת שאלה ששואלים תמיד... אבל בכל זאת- אני מחפשת מדריכים לרייקי שמלמדים על בסיס DONATION. אני מודעת לסיבה שבגללה לוקחים כסף (והרבה, לצערי) על לימוד רייקי, אך גיליתי לאחרונה שקיימים מדריכים שמאמינים בהפצת השיטה, ולכן לוקחים מעט מאוד. אם אתם יודעים על מדריכים כאלה בבקשה (!) תפנו אותי אליהם. אילולא החור בכיס הייתי משלמת... אך לצערי אני צריכה לחפש טוב טוב מורים שמוכנים גם ללא תמורה כספית (או מעט). תודה מראש אגי

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום אגי!!

אני מקווה שתמצאי את המאסטר שיסכים ללמד אותך בחינם. בכללי רייקי 1 לא עולה כל כך הרבה, משהו בסביבות ה 400 -600 שח ובדרך כלל בתשלומים (כמובן הכל יחסי).בנוסף , יש מאסטרים רבים שמתחשבים במצב הכלכלי ומוכנים לקחת סכום סמלי ביותר עבור הקורס. מצד שני, יש הגורסים שעל הרייקי יש לקבל תמורה (שכך יש לזה יותר משמעות בעיני המקבל וכו וכו - את הגישה הזו מוזמנים להסביר כל המאמינים בה)אז קחי זאת בחשבון... בכל אופן שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע מה היה.. לימור

EnigmaGirl

New member
אני ממש אבל ממש

מבינה אותך גם אני הייתי באותו סיפור בדיוק... גדי (המשא) רצה שאני אבוא איתו ללמוד רייקי1 וכמובן שאני בהתחלה התנגדתי בגלל הנושא הכספי כי זה עולה לא מעט ובאמת שלא היה לי קל להוציא על זה כסף שעבדתי בשבילו לא הכי בקלות אבל תאמיני לי שבשביל זה שווה לחסוך כל גרוש עד שבאמת יהיה לך את המחיר הדרוש כי אחרי שלומדים את זה מבינים שזה שווה כל שקל ואפילו לא אגורה פחות (אם לא יותר)אז באמת אני מקווה בשבילך שתמצאי מאסטר שעושה במחיר מועט וגם אם לא אז שיהיה לך בכל מקרה בהצלחה בכל!!!!!

למעלה