סדנאת ריקודי בטן.

מיכלע

New member
סדנאת ריקודי בטן.

היי, קוראים לי מיכלי ואני חניכה במכינה קדם צבאית בינ"ה, על שם לובה אליאב בדרום תל אביב. אנחנו קבוצה של 40 חבר'ה שדחו את השירות הצבאי כדיי לעבור שנה משמעותית בלימוד והתנדבות בקהילה. מבלי כמעט לשים לב, הגיעה השנה לסיומה וממש אוטוטו צריך להתגייס. ברצוני לבקש מכן\מכם, אם יש מישהי שיכולה להעביר לנו שעה וחצי של סדנאת ריקודי בטן בהתנדבות, כחלק מערב מגניב, או אתם\ן מכירים\ות מישהי שיכולה, עם לב רחב ושמחת חיים, אנא ליצור איתי קשר, מיכלי- 0502102850

יש לי לב רחב והמון שמחת חיים

לאחרונה עשיתי מסיבת רווקות בחינם אבל זה היה עבור חברתי. ואני מוכנה להעביר גם לכם סדנא וריקודי בטן שמשך שעה וחצי בהתנדבות למרות שאני לא מכירה אתכם. למה לא? דרך אגב אני זקוקה להשתלת כליה, יש מישהו מכם שמוכן לתרום לי בהתנדבות?

tlingit

New member
יש הרבה צדדים

נכון שהרבה פעמים מגיעים לכאן אנשים עם בקשות לסדנאות/הופעות במחירים נמוכים או בלי תשלום בכלל ונכון שאני בעיקרון נגד הרעיון לעבוד בלי תמורה הוגנת ועדיין אני חושבת שהצעות כאלה יכולות גם לבוא ממקומות כנים ונקיים ולא רק ממקום של נצלנות ואני גם חושבת שלפעמים אלה הזדמנויות למי שחושבים לפתח כיוון כזה של סדנאות או מסיבות רווקות ואולי אפילו הופעות אז אם לא מתאים, סבבה. ואם מתאים למישהו/מישהי אז גם סבבה. ואם לא מתאים, אז פשוט עוזבים את זה

tlingit

New member
עניין של תירגול

גם ציניות נחוצה מדי פעם בחיים.. (ו-תודה! לגמרי הבנתי את הכוונה הטובה) אני עובדת באמת לפי האמונה שאנשים בדרך כלל מתכוונים לטוב, וקורה להם לפעמים שהם לא יודעים איך לעשות / להגיד את זה נכון. (אלא אם הם מראים שכוונתם באמת לא ראויה. שאז אני סוגרת עניין כי כשלא מגיע אז לא מגיע וזהו). ככל שתירגלתי את המחשבה הזו יותר, כך גיליתי שזה עובד לי יותר והאמת זה גם מוסיף רוגע ועושה את החיים קצת יותר זורמים.. אז את לגמרי מוזמנת
ותמיד, גם דרכים אחרות זה אחלה ונכון שהרי אף פעם אין רק אמת אחת

למעלה