סדנאת שוקולד קבוצתית - מחפשת המלצות

She Dolphin

New member
סדנאת שוקולד קבוצתית - מחפשת המלצות

אנחנו רוצים לחגוג יום הולדת לבת משפחה יקרה וחשבנו ללכת על סדנא של שוקולד.

אנחנו מעדיפים שהסדנא לא תיערך אצלנו בבית, אם כי נהיה מוכנים לשקול גם זאת (בתנאי שזה מאורגן היטב כך שלא נצטרך לעבוד קשה מדי סביב העניין).

האם מישהו כאן התנסה/מכיר מקום שבו ניתן להזמין סדנא סגורה עבור קבוצה מעורבת של מבוגרים וילדים (לא ילדים קטנים מאוד)?

באזור הצפון (לאורך החוף, גליל מערבי או מרכזי) ועד אזור המרכז.

אני מבקשת לקבל המלצות מנסיון כלקוחות, ולא המלצות עצמיות, או על בני משפחה וחברים, נחמדים מוכשרים ככל שיהיו.

תודה

יכולה להמליץ לך על "עושים בישול" בהרצליה

אמנם לא הייתי בסדנה שוקולד אצלהם, אבל הייתי בסדנאות אחרות. מאוד מקצועי.
עוד מקום ששם כן הייתי בסדנת שוקולד זה "פור שף", אני הייתי בהוד השרון, אבל אני יודעת שיש להם סניפים נוספים בארץ ואת יכולה לבדוק גם שם.
או ללכת לסדנאות של שוקולד של מיה שטרן למשל (איזור המרכז), או סתם לבדוק באינטרנט סדנאות שוקולד וקצת לבדוק מחירים ומה נותנים בסדנה.
זול זה לא.

She Dolphin

New member
תודה רבה על ההמלצות, נבדוק אותן

אני כמובן אבדוק גם באינטרנט, אבל רציתי להתמקד במקומות מומלצים ועכשיו יש לי מאיפה להתחיל.

אני יודעת שזה לא יהיה זול, אנחנו לוקחים זאת בחשבון. אבל יומולדת 75 לסבתא חוגגים רק פעם בחיים.

אם יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע.

קצת חשיבה

תראי, 75 זה גיל לא פשוט, אני לא יודעת מה מצבה של סבתך, בקו הבריאות, יכולה לעמוד ולהכין שוקולדים, יכולה לשבת ולהקשיב להסברים, זה כ- 4-5 שעות מאוד מאוד אינטנסיביות, את בטוחה שהיא תעמוד בכך? ושאלה לא פחות חשובה, זה בכלל מעניין אותה? מה סוג האוכלוסיה שאת הולכת להביא לכזאת סדנה?
אולי במצב כזה כן כדאי לקחת משהו יותר קליל, של שעה, להביא הביתה מישהי שמתמחה באירועים מסוג זה, לשאול אותה מה צריך שיהיה בבית, לפעמים הן גם מביאות את הציוד איתן.

She Dolphin

New member
מצבה מצוין (חמותי) מכל הבחינות

אבל הנמקודות שהעלית הן חשובות כי דווקא למשתתפים האחרים לא בטוח שתהיה הסבלנות למשהו ארוך כמו שאת מתארת (הלוואי על כולנו המרץ, הסקרנות והכוח שיש לה)

הכל ילקח בחשבון.

תודה!

למעלה