סדנא במחול סופי - ב י ר ו ש ל י ם!!!

dorityeyni

New member
סדנא במחול סופי - ב י ר ו ש ל י ם!!!

בהנחיית אורה ווייל, תלמידתה של שיח'ה חדיג'ה ראדין (מאסטר ללימוד סופי), אשר הוסמכה על ידי שיח'ה חדיג'ה להמשיך את לימוד הסיבוב הסופי. הסדנא תעסוק בלימוד הסיבוב ובהעמקת המודעות לאינטראקציה בין גוף ונפש בתוך הסיבוב עצמו. הסדנא מיועדת ל כ ו ל ם. תתקיים בתאריך 11.1.08 שישי בין השעות 13-15. מקום הסדנא: במגמה האוריינטאלית בניהולה של דורית ייני, במרכז עפרון למחול - הורה ירושלים. (עמק המצלבה, ניות, ירושלים). מחיר: 100 לתלמידות המרכז, 120 לתלמידות חוץ. הרשמה מראש !!!! ותשלום מראש!!!! אצל דורית ייני 054-5524421. למורות המגיעות עם 5 תלמידות תינתן הסדנא ב-50% הנחה. מצפה לראותכן במרכז עפרון......... מ ס ת ו ב ב ו ת........ בברכת שבוע טוב ומבורך דורית ייני - המגמה האוריינטאלית במרכז עפרון למחול - הורה ירושלים, עמק המצלבה, ירושלים "...ישנו ריקוד בתוך הדממה ודממה בריקוד ושניהם נספגים אחד בשני עד שהרקדן מתמוסס...."

avishag m

New member
בקשה

שלום דורית אשמח אם תפרסמי את הלוז השבועי של השיעורים במרכז או הפניה לאתר אינטרנט אם יש לכם תודה

dorityeyni

New member
הסדנא היא חד פעמית - כטעימה ונסיון

אם הסדנא תתפוס , אנו נמשיך ממנה הלאה למפגשים של אחת לשבועיים בירושלים, תלוי במספר המתעניינות להמשך. אדבר עם אורה ווייל שתפרסם כאן את כתובת האתר שלה לשאלות ולסדנאות נוספות. האם התכוונת ללוז שבועי של שיעורים לריקודי בטן במגמה האוריינטלית שבמרכז עפרון - הורה ירושלים? תוכלי להכנס לאתר של הורה ירושלים (יש שינויי רק עם השיעור של מלכה הוא זז לשעה 19.00), קבלי שם מקסימום אינפורמציה. כללית: קבוצות מתחילות בימים א ב ג ה ו, בקר ערב ואחהצ. קבוצות מתקדמות (שנה שלישית) ימים א ו, קבוצות ביניים (שנה שנייה) יום ג קבוצות מתקדמות/מקצועיות בימים ג (דורית) ה (מלכה) ו (תמר בר גיל) פירוט ומערכת אפרסם בהקדם. תודה על ההתעניינות דורית ייני מנהלת המגמה האוריינטלית במרכז עפרון למחול - הורה ירושלים

כל הכבוד דורית

דורית זה נשמע נפלא ומעניין הלוואי שיכולתי לבוא ..אבל..באותו היום אני מעבירה סדנא בתל אביב בסטודיו של שלי. אללוף .. אבל אני מברכת אותך על כל כיווני ההתפתחות שלך ושל הסטודיו של ישר כוח!! נטלי. אם תהיה סדנא נוספת אשמח לשמוע.

dorityeyni

New member
כ פ ר ה!!! תודה!!! הבנות מחכות ל....

סדנא א י ת ך.. בפברואר . אגב, יש די וי די מהמופע, מדהים. ומחכה גם לך אחד, מלהקת "איזיס" וממני , באהבה ובתודה על שיתוף הפעולה. שיהיה בהצלחה בסדנא בתל אביב, ואני בטוחה שיהיה גדול. בתודה ובידידות, דורית ייני, המגמה האוריינטאלית במרכז עפרון למחול , הורה ירושלים.

למעלה