סדנא וירטואלית טבעת

סדנא וירטואלית טבעת ../images/Emo23.gif

בהמשך לסדנא האחרונה של התליון נכין טבעת לב משגעת. את הסדנא תעביר לנו משכית ביום רביעי הקרוב 26/4 בשעה 21:00 בפורום
כולם מוזמנים. החומרים 41 חרוזי סברובסקי 3 מ"מ (אפשר גם 4 מ"מ) ונציות לסגירת ההקיף של הטבעת (אפשרי גם מולטי)

dance of life

New member
ראיתי אותכם בשער

יש מצב שאבין משהו מהסדנה אם אהיה חדשה לגמרי וללא כל רקע בתחום? (ואספיק לקנות את החרוזים בזמן?
)

wildspirit

New member
../images/Emo6.gif שמחה לראות שראית אותנו ../images/Emo6.gif

איך אומרים הפרסום עובד
יש מצב שתביני בהחלט... כי הסדנאות הן מצולמות שלב שלב כך שאין סיבה שגם מי שלא יודע לא יצליח בכל מקרה יש במקביל לסדנה שרשור של שאלות שאת יכולה להפציץ אותנו בכמה שיותר שאלות ואנחנו עוזרים כמובן לגבי קניית חרוזים
רוצי עכשיו
ברוכה הבאה

dance of life

New member
אני רצה רצה...

רק - מה בדיוק לקנות? חרוזים מהסוג שכתוב בהודעה, סוגר... איזה חוט? עוד משהו? ואני בסביבת אלנבי/רוטשילד בת"א. מכירים פה חנות קרובה שאספיק לקנות? תודה על קבלת הפנים החמה!

כן רחוב החשמל

פינת אלנבי יש 3 חנויות אפשר לקנות סברובסקי (אם לא בא להוציא הרבה כסף גם פלסטיקים באותו חיתוך מספק להתחלה - אבל מודיעה האפקט שמים וארץ) חוט דיג -0.25 או0.30 עובי. חרוזי ונציה קטנים לא באותו צבע של הלב כדי לא להרוס. זהו לרוץ...

wildspirit

New member
בעיקרון חרוזי הונציה נמכרים בשקית

יכולה לעלות לך השקית עד 10 שקלים גג מחיר סברובסקי נע בין 37 אג ל 50 אג לוי בצבע ובאיכות

dance of life

New member
אז ממש לא נוראי...

כבר ראיתי חרוזים יקרים הרבה יותר, חששתי שמדובר בהם
אקפוץ לקנות! תודה על הכל!

שש שבע

New member
יש לסברובסקי גם חרוזים מאוד יקרים

וגם באלה, הם הכי יקרים בשוק, רק מה השאלה כמה צריך, אם צריכים לטבעת, זה לא אסון.

כן בהחלט !!!

ברוכה הבאה ! ויש מצב - הכל יצולם כמו שנכתב שלב אחרי שלב, הטבעת מקסימה, קלה ויהיה מקום לשאלות. וחרוזים יש עד 9 בערב זמן לקנות

kiti4

New member
אפשר

להשתמש בונציה במקום סברובסקי כי יש לי ממש קצת סברובסקי
ואני מאוד רוצה להכין ת'טבעת...

ורדה 1

New member
כי הונציה קטנים מאוד וזה הרבה יותר קשה לראות. וגם הלב יצא לך ממש פיצי, אבל יכול להיות שדווקא לילדה זה יותר יפה. יש לך חוט 0.25?

ר מ י 111

New member
שלום לכולם

שלום וערב טוב אני חדשה בפורום אשמח להשתתף גם בהכנת טבעת לב (אם אני יבין) עברתי קורס אחד של טבעת בחנות שנקראת חרוז כזה מאוד נחמד.

למעלה