סדנא להכנת המבורגר

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
סדנא להכנת המבורגר

טוב אז אחרי ששאלתי וקיבלתי תשובות לגבי הפורמה. אז הנה הגירסא שלי להמבורגר שנכנס למקפיא ובשעות מצוקה יוצא לצורך טיגון על מחבת / מנגל/תנור. תודה למי שהאיר את עיניי ברעיונות לפורמה

DCS

New member
התבלינים

1.5 כף כמון 1 כפית פלפל שחור 1 כפית פפריקה חריפה 1/2 כפית כורכום 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית מלח 2 כפות שמן 2 כפות גדושות ירק קצוץ (פטרוזיליה / כוסברה)

DCS

New member
לוקחים 2 קוסאות פלסטיק זהות

ולאחת מהן חותכים את התחתית. מניחים על מגש ומכניסים פנימה בשר בגודל כדור טניס לשיקול כל אחד הכמות לפי הגודל שאוהבים

DCS

New member
בעזרת הקופסא השניה

מכניסים לוחצים ומסובבים

DCS

New member
ואיש איש בדרכו יחליט

איך הוא רוצה לבשל. אני שלחתי את כולם למקפיא. ומי ששואל "היכן השומן ?" זה טעים גם בלעדיו ויותר בריא - אבל אפשר להוסיף והנה מתכון מרוכז. מתכון להמבורגר כמות : כ8-10 יחידות המצרכים : 1/2 ק"ג בשר בקר 1/4 ק"ג בשר הודו 1.5 כף כמון 1 כפית פלפל שחור 1 כפית פפריקה חריפה 1/2 כפית כורכום 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית מלח 2 כפות שמן 2 כפות גדושות ירק קצוץ (פטרוזיליה / כוסברה) 1.25 כוס חד פעמי בצל טחון אופן ההכנה : מכניסים את כל המרכיבים לקערה. מוסיפים את הבצל בהדרגה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד. מניחים את הקופסא עם בלי התחתית על מגש,מכניסים פנימה בשר בגודל כדור טניס ובעזרת הקופסא השנייה לוחצים ,מסובבים ומרימים. לטגן/לצלות/לאפות – כל מה שבא לכם.

יצא לך מדהים, ואהבתי את הרעיון של הקופסאות

יש לי אמנם כמה פורמות, לשימושים שונים, אבל התחליף היצירתי שלך הוא בגדר שיחוק עולמי! אהבתי. אחלה סדנא !

DCS

New member
הקרדיט לפורמה הוא לכם

ודרך אגב, הייתי רגע לפי השמדה של כלי לזיתים (מי שמכיר קופסא עם רשת שיוצאת) בדיוק מתאים לפורמה. אבל בסוף הגיעה הרעיון הזה.

bigjack

New member
תודה על סדנא מעולה ../images/Emo106.gif

תיכף מעלה אותה לקישורים

DCS

New member
נשבע לך

אני אישית לא רצחתי פרה או עוף או כל בעל חיים שראוי למאכל

למעלה