סדנא לחזה עוף על מצע בטטה ושומשום

  • פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
סדנא לחזה עוף על מצע בטטה ושומשום

התבקשתי בשרשור קודם והבטחתי אזה הנה סדנא קצרה וקלה ביותר. נתחיל בקערה לגרד בפומפיה 1 בטטה להוסיף 3 כפות שומשום עם קצת פרג 1 כף שמן זית 1 כף סויה
 

DCS

New member
לפזר את ע"ג תבנית ולהניח מעל את חזי העוף

 

DCS

New member
להניח מעל פרוסות עגבניה

פרוסות דקות של שום ושומשום
 

DCS

New member
תוספת קטנה שנשכחה

מעל חזי העוף לפזר מעט מלח ופלפל ולהמשיך לכסות בבטטה וכו' תודה לעטרהלה שהסבה את תשומת ליבי.
 

bigjack

New member
וואו רעיון מעולה ../images/Emo106.gif

אחלה סדנא
החזה נשאר עסיסי אחרי הצלייה בתנור ?
 

DCS

New member
עסיסי מאוד

מכיוון שהוא עטוף בבטטה שמפרישה נוזלים שגורמת לחזה להיות עסיסי ומתקתק וגם בצליה הסופית החזה מוגן מהחום הישיר
 
למעלה