שלום עידית קראתי את הקובץ המצורף (קודם לא שמתי לב ששלחת) והבנתי. אם אפשר להציע אני חושבת שכדאי לעשות סדנא כזאת גם לאנשים החיים בזוגיות. ממש מיתבקש.אני אהיה הראשונה להירשם.את עם ניסיונך העשיר" חבל על הזמן , " אשמח אם תחשבי על הרעיון ותתיחסי אליו. חיבוק,רונית
ידידי,אולי תתיפלא אבל יש אנשים שיש להם זוגיות מכבדת,אוהבת,מחייבת,וחברית. להם אני מציעה יותר מאשר לאחרים להגיע לסדנא ולהתאמן בשימור,וב"השקיית" הזוגיות. אני אהיה שם כשעידית תיפתח אותה. ואתה? רונית
אני השתמשתי במילה הזו? נשמה, יש לך מוח מלוכלך............ ובאותו הקשר: איש בא לפסיכולוג והפסיכולוג מעביר אותו מבחן תמונות מראה לו תמונה של בית ושואל אותו מה הוא רואה "זה בית, ובו יש זוג שמשתגל בפראות" מראה לו תמונה של אוניה שואל אותו מה הוא רואה "זו אוניית תענוגות ובסיפון המרכזי מתנהלת כעת אורגיה פרועה" מראה לו תמונה של חנות ושואל אותו מה הוא רואה "זו חנות ששם קונים הגברים את הבירה להשלמת הזיון שהם הולכים תיכף לעשות" וכך הלאה בסוף, הפסיכולוג נשבר ואמור לאיש "תשמע, יש לך ראש כחול פחד" עונה לו האיש: לי יש ראש כחול? ומי מראה לי את כל התמונות המלוכלכות האלו?
ראשית שוחחנו לא מעט פעמים.בנוסף אני קוראת אותך בפורום. בהחלט אני מזהה יכולות מקצועיות,ניסוחים ברמה,והכי מהכל את בת-אדם. טובה,פתוחה,לא חוסכת במידע על מנת להעשיר, שמחה ותורמת.
ב - בכל אחד מהמאמרים מצאתי תובנות ה - הצלחתך כמאמנת תהיה צ - צומת של הזדמנויות ל – לכל המבקשים שינוי ח - חוכמתך ואישיותך הם נכס ה - הם שיעצימו מתאמנים בדרכם החדשה.