סדנא לריפוי עצמי

nat28

New member
סדנא לריפוי עצמי

סדנא לריפוי עצמי ולהגשמת החלומות עפ"י שיטת לואיז ל. היי. אהוב את עצמך והגשם את שאיפותייך...
האם את/ה רוצה להכניס שינוי לחייך?
האם את/ה יודע/ת לנהל את ריגשותייך?
האם את/ה מזהה את דפוסי החשיבה שלך? הסדנא מבוססת על יצירת תהליך תהליך מובנה של שינוי בדפוסי החשיבה אשר איפיינו אותנו עד היום מתוך אמונה כי דפוסי חשיבה אלו מהווים גורמים מעכבים המשפיעים על כל מהלך חיינו. עקרונות השיטה שפיתחה לואיז ל. היי השפיעה על חייהם של מיליוני אנשים ברחבי העולם. הינך מוזמן/ת לערב מהנה ומרתק (ללא התחייבות) שבמהלכו תוכלו להיתוודע לגישה ייחודית המחברת בין גוף, נפש ורוח בדרך אקטיבית וחוויתית ולהבין את הקשר בין בעיות פיזיות לדפוסי המחשבה וכיצד ניתן לרפאן.
הרצאת היכרות תתקיים ביום ראשון 21.3.04 בשעה 19:00 בבית נגלר קריית חיים. נשמח לראותכם/ן מספר מקומות מוגבל להזמנת מקומות: נעמי 058-233369 עינת 053-243297 משרד 04-8766345 אנא העבירו לכל מי שאתם אוהבים.

אחשל

New member
../images/Emo9.gif

מעלה זכרונות מימים רחוקים, אפלים... "אתה יכול לרפא את חייך" אומרת לואיז... והנה אני, ריפאתי את חיי, פיזית ונפשית ואף הרחקתי לכת ובניתי אותם מחדש, אבן אחר אבן... הרבה מאוד מחיי בשנים האחרונות, אני חב למודעות שפיתחתי בעקבות קריאת ספרים כמו אלה של לואיז ל.היי ואחרים. המתודולגיה אמנם נשמעת בהתחלה אמריקאית-סאכארינית, אבל - זה עבד, לפחות עבורי
אני ממליץ בחום
ניר

כמה סדנאות וגורואים שאני עברתי

בשנים האחרונות.. כל אחד הסיפור שלו ואמונה בדרכו... לכל אחד השיטות שלו רק שהארנק שלי נישאר רייק ומיותם מהרבה כסף שיכולתי להוציא למטרות טובות אחרות ואם הבריאות שלי השתפרה? מכל הדימיון המודרך? והמדיטציה? לא ממש יודע

אדומה2

New member
והאם מתאים לכל אחד?

והאם במהלך הקורס מסבירים שכמו בכל דבר, גם פה יש תהליך ושום דבר לא קורה בין לילה? והאם בתום הקורס יש מערכת תמיכה בעלת ניסיון שיכולה לעזור עם דברים העולים וצפים ושיכולים גם להציף את האדם עד כדי נזק רגשי? מומלץ- כן, אבל לא לכולם, כל אחד ודרכו הוא, וזהירות שלא לעשות דברים שיכולים להזיק. וכל דבר שיכול לעזור יכול גם להזיק. משנה זהירות, זה כל מה שאני מנסה לומר פה. יעל

למעלה