סדנא קצרה להכנת אלפא חורס
למי שלא מכיר אלו עוגיות דרום אמריקאיות עם מילוי ריבת חלב. הכנת הצבק: לערבב יחד לבצק את כל החומרים (אני אוהבת ללוש ביד) 200 גר' חמאה רכה, כוס סוגר, 3 חלמונים, 2 כוסות קמח רגיל, כוס וחצי קורנפלור ורבע כוס חלב. ללוש היטב לקבלת בצק רך ונעים. לרדד את הבצק וליצור עיגולים בעזרת כוס
למי שלא מכיר אלו עוגיות דרום אמריקאיות עם מילוי ריבת חלב. הכנת הצבק: לערבב יחד לבצק את כל החומרים (אני אוהבת ללוש ביד) 200 גר' חמאה רכה, כוס סוגר, 3 חלמונים, 2 כוסות קמח רגיל, כוס וחצי קורנפלור ורבע כוס חלב. ללוש היטב לקבלת בצק רך ונעים. לרדד את הבצק וליצור עיגולים בעזרת כוס