סדנא קצרה להכנת אלפא חורס

מיכלוש10

New member
סדנא קצרה להכנת אלפא חורס

למי שלא מכיר אלו עוגיות דרום אמריקאיות עם מילוי ריבת חלב. הכנת הצבק: לערבב יחד לבצק את כל החומרים (אני אוהבת ללוש ביד) 200 גר' חמאה רכה, כוס סוגר, 3 חלמונים, 2 כוסות קמח רגיל, כוס וחצי קורנפלור ורבע כוס חלב. ללוש היטב לקבלת בצק רך ונעים. לרדד את הבצק וליצור עיגולים בעזרת כוס
 

מיכלוש10

New member
להניח את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה

לאפות כ-20 דקות, לא להשחים מידי העוגיות נראות די בהירות אחרי אפייה, כך הן נימוחות ופריכות
 

מיכלוש10

New member
לאחר אפיה לת לעוגיות להתקרר

לאחר קירור למרוח בעדינות ריבת חלב על עוגיה אחת
 

מיכלוש10

New member
להניח עוגיה נוספת כמו סנדויץ

ללחוץ בעדינות כדי שריבת החלב תצא מהצדדים, לגלגל בקוקוס. טעים טעים את הסיפור המלא תוכלו לקורא בבלוג בחתימה שלי
 

מיכלוש10

New member
לאחר אפיה לת לעוגיות להתקרר

לאחר קירור למרוח בעדינות ריבת חלב על עוגיה אחת
 
למעלה