סדנא ראשונה 23 במרץ

יולי1971

New member
סדנא ראשונה 23 במרץ

בסדנא נעשה שרשרת בחריזה אפריקאית הבנות הרשומות לסדנא הן: סנטה היחידה ILANA52 KAJAL RACHEL1234 SHOOLI90 PIZI33 חומרים: 90 חרוזי מולטיקאט גודל 4 חרוזי באגלים חרוזי ונציות בינוניים או חרוזי ונציות קטנים (לא משנה) 1חרוז עגול - מולטיקאט גודל 10 או 12 אןו כל חרוז אחר חוט דיג 0.25 דרך הגעה ומפה ישלחו לבנות הרשומות מהבנות הללו אבקש לאשר את הגעתן אוציא מאוחר יותר שרשור אוכל בהצחה לכולם!

rachel1234

New member
יולי...אפשר תמונה של השרשרת? ואולי

אפשר גם חרוזים במרוכז לעצלניות כמוני?

kajal

New member
גם אני מצטרפת לבקשה! ../images/Emo92.gif

מוכנה לשלם על הטירחה

wildspirit

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

לגבי תמונה - אני יכולה לשלוח למשתתפות במייל כי התמונה מתוך ספר ואסור להעלות אותה לכאן אז מי שרוצה שילחו לי מסר ואני אשלח לכן מייל קניה מרוכזת זה קצת בעייתי כי אני לא מגיעה למשולש בזמן הקרוב. בעיקרון החומרים גם לא יקרים כי באגלים וונציות קונים בשקית שעולה עד 6 שקלים גג 10 שקלים בכל חנות ואם קונים מולטיקאט בשביל הניסיון אז אפשרי גם מאקריל שגם לא יקר ויש היום כמעט בכל חנות אפילו במוזה שבפתח תקוה בקניון סירקין

rachel1234

New member
לא מכירה את קניון סירקין.איפה זה?:)

תודה. שולחת מסר לגבי תמונה.

coral chan

New member
פתח תקוה,באחד מקצוות העיר ../images/Emo210.gif

הקניון נמצא על כביש 40. דעה אישית על מוזה- לא אהבתי את החנות.

coral chan

New member
אוקי,עכשיו אני באמת מבולבלת@_@../images/Emo210.gif

כל סדנא ישתתפו מספר כזה מצומצם של בנות? ואיך את קובעת את מי שתשתתף בסדנא? ואם כבר ענו על השאלות האלה בעבר,אני מצטערת ^^''

wildspirit

New member
לא כל סדנה היא בכמות קטנה של

אנשים זה הכל תלוי במדריכה ובמארחת. המארחת בעיקרון לרוב קובעת עד כמה אנשים היא יכולה להכניס לביתה. במידה ואת רוצה להכנס לרשימה אנחנו בוחרים בהתאם להרשמה - כמובן שמי שיותר משתתפת יכולה להכנס וכמובן שליחת המסר מתי היא נעשתה אם שלחת בין הראשונים אז אין בעיה - אבל כמובן שיש צורך בפעילות בפורום כמובן

יולי1971

New member
שרשור אוכל לסדנא והגעה

שלחתי לבנות שאשרו דרך הגעה אלי נא לשרשר כל אחת מה היא מביאה: בורקסים לחם עם 2 ממרחים פשטידה שתייה (2 בבקבוקים) סלט עוגה

רציתי להצטרף ורציתי לדעת

אם יש מישהי שמגיעה מאיזור פתח תקווה או ליד כדי שאוכל להצטרף אליה אני לא מכירה את גבעתיים ולא רוצה להסתבך תודה מיטל

lady blak

New member
../images/Emo13.gif

אני יכולה להגיע אבל תלוי במיכל אני אצתרך כנראה ללכת איתה באיזה יום זה יוצא
מיכל את מאשרת הגעה

lady blak

New member
שחכתי לציין

שאני ומיכל בנות סך הכול 11 ו7 חודשים נוכל לבוא נכון

למעלה