סדנה וירטואלית נוספת מתקרב

wildspirit

New member
סדנה וירטואלית נוספת מתקרב ../images/Emo3.gif

ביום שני הקרוב ה - 6.3.06 תתקיים סדנה וירטואלית נוספת הפעם את הסדנה תעביר night mistress המתוקה שלנו
(כיוון שנייטי עובדת עד מאוחר הסדנה תתקיים בשעה 21:30 סליחה על השעה) אבל בהחלט שווה לחכות
נייטי תלמד אותנו טבעת פשוטה וקלה להכנה החומרים לטבעת: חוט דייג 0.25 חרוזי סברובסקי גודל 4 (13 חרוזים בגוון אחד ו- 10 חרוזים בגוון אחר) אפשר גם חרוזי אקריל (פלסטיק), אפשרי גם חרוזי מולטיקאט גודל 4 - או כל מה שעולה לכם בראש)
חרוזי ונציה

kiti4

New member
מחכה לסדנא..

סופסוף סדנא שאני יכולה להכין

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif וואי זה יפהההה

נראה לי פיספסתי כמה סדנאות... אפשר קישורים לסדנאות הקודמות? [נראה לי כדאי להעלות לקישורים שיהיה מאורגן..]

kiti4

New member
אממ..,מנהלות../images/Emo27.gif

חרוזי ונציה זה במקום החרוזים לאחרים או בנוסף לכל החרוזים האחרים
רבהה

kiti4

New member
../images/Emo7.gif

רק ביום רביעי וגם לא בטוח אני הולכת לקנות סברובסקי ושאר כלים להכנת צמידים...אני יעשה את הטבעת אבל לא היום..

lady blak

New member
יש לי גמבעיה..../images/Emo10.gif

בקשר לזה שי לי גמבעיה.. הלכתי לחנות "כפתור ופרח"והיה שם רק חרוזי ונציה ומאורחים ממש טיפה[צינורות קטנות..]וזהו והלכתי לעוד חנות שהיה שם רק ונציות אולי אולי יש חנות בחדרה או יותר נכון בעיר או בבית אליעזר שאני יכולה בבקשה
נ"ב בקניה של חרוזית נאי לא יכולה לקנות כי אימא שילי לא מרשה לתת את מ"ס הכרטיס אשרי שלה או צ'ק בבקשה

wildspirit

New member
קישורים לסדנאות קיימים ב

מאמרים.. שם יש סדנאות וירטואליות - ו כמובן ששם תמצאי את כל הסדנאות שהקתיימו אצלנו בפורום

למעלה