סדנה וירטואלית - שאלות תשובות

wildspirit

New member
סדנה וירטואלית - שאלות תשובות

לכאן יש לשרשר את כל השאלות והתשובות שלכן לגבי הסדנה כל הטענות בעיות ורצונות תהנו

coral chan

New member
זו רק אני,או שזה דומה להתחלה../images/Emo210.gif

של תליון הפרח? כי אם כן,יש מצב שזה יקל על כמה מאיתנו...

wildspirit

New member
לא טעית בכלל ../images/Emo70.gif

כל הכבוד על הראיה אכן זה כמו ההתחלה של תליון הפרח

y0y02

New member
אם יש שאלות....אשמח לענות עליהן.../images/Emo13.gif

y0y02

New member
O K מנסה לעזור:

עד שלב 11 יצרת "פרח" במרכז וסביבו ישנם עוד 4 פרחים כעת את צריכה ליצור את ה"פרח" החמישי שיסגור את הצורה שהתקבלה לחצי כדור ולכן, את צריכה שיהיה לך מצב כמו בתמונה שבה החוטים יצאו מקצה של חרוז א לקצה של חרוז ב' (ראי סימון
)על ידי שתשחילי את החוט (לא בכיון הנגדי) לשני החרוזים ליד החרוז ממנו יוצר החוט. או פשוט: אם תסתכלי על הסימונים ישנו פס אדום וישנו פס כחול, החרוז בו משולבים הפס האדום והפס הכחול זהו החרוז ש"הצלבת" וממנו לכי לפי הפס הכחול והיכנסי בשני החרוזים שלידו. מקווה שזה ברור.. אם לא אשמח להסביר לך שוב...

סתם מבקרת

Active member
תודה ../images/Emo13.gif ניסוח קצת שונה כאן ודומה

לניסוח בשלב 17 היה חוסך לי המון תהיות
עכשיו נתקעתי בשלב לפני שחוזרים על שלב 17 לא הצלחתי להבין לאיזה חרוז להשחיל את החוט

סתם מבקרת

Active member
אני בשלב 19 יש לי חרוז על כל חוט א

אבל אין לי מושג איזה חוט להשחיל לאן

y0y02

New member
אממ...אז הנה תשובה:../images/Emo27.gif

אז ככה, בשלב 18 צריך להשחיל חרוז אחד על כל חוט ואז להצליב בחרוז "הימני" לפי התמונה, ואז בשלב 19 להיכנס (לא בכיון הנגדי) בחרוז שליד.. מקווה שעכשיו זה באמת יותר ברור.. סליחה...
בהצלחה!

סתם מבקרת

Active member
ואז להעביר שוב דרך שני חרוזים

סמכים כמו בשלב 17 או להשחיל חרוז על כל חוט כמו בשלב 18 ?

y0y02

New member
שוב כמו שלב 17 לחרוזים הסמוכים,ואז

להשחיל ולהצליב.

סתם מבקרת

Active member
תודה ומצטערת על הנודניקיות ../images/Emo13.gif

ותודה על הסדנה. מקווה שאצליח לסיים את הכדור

הקסם1

New member
כדורים בעגילים

אהבתי את הכדורים בעגילים - איך מכינים את העגילים האלו? מבחינת הסגירה והכל - יש תרשים או הסבר? תודה...

y0y02

New member
אמממ....בעיקרון זה מהראש לא מתרשים

אבל פשוט לוקחים שתי "רצועות" של חוטי כסף, מחברים אותם לסוגר של העגיל בעזרת מסתיר קשר, ועל החוטים משחילים את החרוזים שרוצים ואת הכדור, מכיוון שלכדור יש חור גדול מידי בשביל הסטוםר שמתי חרוז שלא בולט מתחת לכדור ואז את הסטופר (כמובן שהחרוז לא יכול לעבור בין "החורים" של הכדור.) ופשוט מועכים את הסטופר וזה מוכןן...
העבודה הכי קשה פה זה להכין את הכדור.. חיחי בהצלחה!

y0y02

New member
לילה טובבב =) ../images/Emo199.gifאשמח לענות על הש

אלות....אם יהיו מחר.. בכל זאת לנו יש מחר בצפר.. רק לנו אוףףףףףףףףףףף :( אזצריך ללכת לישון שיהיה לילה טוב!

coral chan

New member
מחר,בצפר?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

הייתי בטוחה שמחר יש ימי עיון רק לכיתות י"ב.. אבל,את לא בכיתה י"ב..אז,באיזה כיתה את? וד"א,איך קוראים לך? וגם,תודה רבה על הסדנה!!
לילה טוף! ^___^

למעלה