סדנה וירטואלית שלישית

wildspirit

New member
סדנה וירטואלית שלישית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תתקיים ביום שני הקרוב בשעה 21:00 כאן על גבי הפורום. אנחנו נעלה צילומים לשרשרת של כלה החומרים הדרושים לשרשרת: סוגר הברגה ונציות 43 חרוזי מולטיקאט אופלית גודל 6 21 חרוזי מולטיקאט AB גודל 8 חוט באורך 1.8 2 חרוזי מולטיקאט לבנים גודל 4 1 טיפת סברובסקי שקופה שוב אני מזכירה כי החרוזים הם בגדר המלצה, אתם כמובן יכולים להשתמש בחרוזים שקיימים אצלכם. או לחכות לצ]ות בסדנה ואחר כך להחליט אם לקנות את החומרים. בנוסף למי שלא בא לעשות בגוונים של כלה מוזמן להחליף כמובן לדןגמה אפשרי : מולטיקאט גודל 8 בגוון חום מולוטיקאט גודל 6 בגוון צהוב וונציות בגוון זהב מקווה לראותכם

עינתיקה

New member
באיזה גודל הטיפה צריכה להיות ?

קצת קשה לי להעריך מהצילום. ומה עובי החוט המועדף - 0.25 או 0.3 ? תודה

הטיפה בערך בגודל 10מ"מ

החוט המועדף 0.25 , אבל אני לרוב משתמשת ב-0.3 אז תשתמשי במה שיש לך.

גוונים נוספים לשרשרת הסדנא

בגווני החום: חום, צהוב , זהב. בגווני הירוק:ירוק אטום אופלית, ירוק מבריק AB וונציות ירוקו. בגווני הסגול: סגול כהה מבריק , סגול בהיר אטום אופלית, וונציות סגולות בגווני הכחול: כחול אפור, תכלת אופלתי וונציות תכלת. וכמובם אין סוף שילובים.

לוס100

New member
../images/Emo35.gif כמה חרוזים מהקטנים הלבנים צריך

ואיז גודל הם?

את מתכוונת לונציה

זה בדרך כלל נמכר בחבילות שיש בהם המון וזה עולה בערך 6-8 ש"ח הגודל הרצוי לשרשרת זו ונציה בינוני בגוון לבן פנינה.

קורין1

New member
מה זו סדנה וירטואלית?

יש גם מאגר על סדנאות קודמות שנמצאות כאן על גבי הפורום?

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שמחים שהצטרפת אלינו סדנה וירטואלית - אנחנו מעלים את השלבים להכנת תכשיט כלשהו בעזרת כיתוב ותמונות ויש מאגר של סדנאות קודמות את יכולה למצוא אותם בקישורים למעלה

קורין1

New member
היי, תודה לך על קבלת הפנים החמה...

פורום מדהים,וכיף להיות כאן

למעלה