סדנה - לתואר שני בבר אילן

ethangold

New member
סדנה - לתואר שני בבר אילן

שלום, אני מעוניין לדעת מה כוללת סדנה לתואר שני. ברשימת קורסי הסדנאות לא רשום מידע לגבי יום ושעת הקורס. לכן, אני מעוניין לדעת באם הפגישות הן שבועיות או מספר פגישות נמוך יותר. כמו כן, אני מעוניין לדעת, על פי נסיון של סטודנט/ית מה לומדים בסדנאות וכיצד מתנהלת הסדנה, כמובן, שאני יודע שיש מספר נושאים. תודה

shagam11

New member
../images/Emo41.gifחבר'ה שלומדים בבר-אילן, בוגרי

החוג, או בכלל כאלה שיודעים לענות על השאלה, מוזמנים . . .

אז ככה

הסדנאות מתבססות על חמישה ימי סיור רצופים או מחולקים לפעמיים, מעין מחנה מחקר. מעמיקים בנושא ספציפי ואחר כך צריך לעשות מבחן או להגיש עבודה, תלוי כמובן במרצה. בדרך כלל יש מפגש הכנה אחד או שניים וזהו. לדעתי זה נחמד מאוד ודרך כיפית לזכות בשתי נקודות. מי שיש לו בעיה לצאת מהבית למספר ימים, צריך לקחת זאת בחשבון ולבדוק את האופציות. אחת הסדנאות היתה רצופה, מה שאומר חמישה ימים מחוץ לבית, דבר לא פשוט בהתחשב בסטודנטים עם ילדים, עבודה וכו... אבל בסופו של דבר כולם מסתדרים וחוזרים עם חוויות. : )

אני השתתפתי ב-3 סדנאות

אחת בצפת (ג"ג תיירותית של ערים עתיקות), אחת בגולן (סדנת וולקניזם) ואחת בנגב (ג"ג של אזורים צחיחים). נהנתי מאד!!!! אכן יש מפגש לפני הטיול. חמישה ימי טיול אינטנסיביים וחווייתיים מאד מאד ובסוף מבחן. מי שאין לו עול משפחה ועבודה זו חוויה! ממליצה מאד. אם היה ביכולתי הייתי לומדת כך את כל התואר. "טוב מראה עיניים"...

למעלה