סדנה מרוכזת לאמנות המיצג

sadas22

New member
סדנה מרוכזת לאמנות המיצג

ליוצרים ומתענינים בעולם התיאטרון - סדנה מרוכזת לאמנות המיצג בהנחיית תמר רבן "במת מיצג" מאפשרת לכם להתנסות בתהליך יצירה המבוסס על השילוב המרתק בין תחומי האומניויות השונים. גלו כיצד הגוף האנושי הופך לכלי, לקשר בין האמנות והחיים ולגבולות המדיום. במהלך הסדנה יעבדו המשתתפים על תרגילים עצמאיים, תוך כדי דיון במטרה לפתח יכולת ביטוי, ניסוח וכלים לביקורת. הסדנה מאפשרת נגיעה ראשונית התואמת את נטיותיו ותחומי העניין של כל אחד מהמשתתפים. הסדנה תתקיים במהלך שלושה ימים, בתאריכים 8-10.3.07. מחיר הסדנה: 750 שח לפרטים והרשמה, במת מיצג טלפון: 03-5372096. מידע נוסף באתר: www.miklat209.org.il

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif בתקופת התיכון וקצת

אחר כך נושא המיצג מאד עניין והעסיק אותי. למעשה, עוד בתחילת החטיבה כתבתי עבודה גדולה על תולדות המיצג, והלכתי לסדרת הרצאות בנושא במוזאון ר"ג (אם זכרוני אינו מטעני) ואם אני לא טועה אפילו ראיינתי את תמר רבן ודני זקהיים ז"ל. בשנים האחרונות קצת התרחקתי למחוזות אחרים אך נשארה לי פינה חמה מאד בלב לאמנות המיצג. אם את כבר כאן איתנו- האם את (או מישהו אחר מחברי הפורום)מכירה יצירות הנעות על הגבול שבין אמנות המיצג לתיאטרון בובות? מיצגים המשתמשים בבובות? מיצגים בהם משתמשים באנשים כבבובות? תיאטרון בובות אוונגארדי על גבול המיצג?

למעלה