בבקשה
כתבתי את זה פה כבר.. היות וביקשת.. . לפתע חשבתי שזה דבר.. שפשוט, יכול להועיל לכל אדם. דבר שרוב האנשים לא ערים לו, זה שקיימות שפות תקשורת, ליתר דיוק, ארבע מהן. אשר כל אדם, מדבר באחת משפות התקשורת הללו. מקדם, משימתי, תומך, ומנתח. אין שוליים, אין מעבר לקווים, ואין באמצע. כל אדם מדבר באחת מהשפות האלה. לפני שלוש שנים עמדתי לפני פירוק עם בת זוגתי, כי הגענו למסקנה אחרי שנה של קשר שאנחנו פשוט "לא מתאימים", כל הזמן רבנו, לא הבנו מאיפה זה בא!! לא יודע איך.. הגעתי לסדנא, של יומיים, בימינו קוראים לה סדנת דואט, אשר שם למדתי על שפות התקשורת, איך לזהות את השפה של האדם ממול תוך מקסימום 20 שניות, ואיך לדבר בשפה שלו, ומהי השפה שלי? ואז קלטתי!! שהבת זוג שלי מדברת בשפת מקדם, ואני בשפת משימתי.. למען השם.. יש מילים שלמקדם, אסור להגיד!!
יש דרך לדבר איתו, בשפה שלו.. ומרגע שקלטתי את זה.. ידעתי איך לדבר בשפה של הבת זוג שלי, וקלטתי את כל העיוולויות הטיפשיות שכמעט פירקו לנו את הקשר, ומרגע זה התחיל עבר ועתיד שונים לגמרי, אשר אנחנו מתקשרים, ויש פתיחות, והאהבה גדלה, וההבנה, היא פתאום הבינה אותי!! כי דיברתי בשפה שלה. וכמובן שלמדתי גם תכנים מדהימים לגבי התמודדויות עם אכזבות, וסכסוכים, וכלים מדהימים להעצמת וניהול הקשר שלי, והחיים בכלליות. ולא רק זה.. שלא שיפרתי מערכות יחסים ותקשורת רק איתה, אלא עם כל אדם בעולם, ועד היום זה כלי שהולך איתי.. ואני משתמש בו, בעבודה, עם אנשים, עם בוסים, שיודעים לזהות את שפת האדם שממול, ואפשרי לדבר בשפה שלו, התוצאות משתפרות, וכלכלית.. ההשגים שלי עלו פלאים, ובעצם איכות החיים. אני ממליץ לכל אדם לקחת את זה לעצמו ולהשתתף בסדנת דואט הזאת, של ארגון הומניקיישן להתפתחות אישית. והרי הפרטים: 03-9246646 04-8201212 http://geocities.com/eitan_zz/Duet