סדני עלי, אפולוניה: צריך המלצות....

סרגוס

New member
סדני עלי, אפולוניה: צריך המלצות....

חברה אני ביום שבת עם הים ירגע אז אני נוסע לסידני עלי או לאפולוניה , אני לא יודע לאן מביו שינהם בקיצר למקום שיש סלעים , אז אני צריך המלצות על המקום בעיקר מאורי וכל החברה שדגים שם וגם מי שהיה שם פעם..... אז המלצות............. מראש

סרגוס

New member
תיקון והוספה.....

אני שכחתי להגיד איך אני הולך לדוג אז אני הולך עם רולר וגמברי וגם לא יצא לי שם משהו עם הסמיילים אז אני מצטער
עכשיו יצא....... וגם אני ימשיך את המשפט מראש תודה

אוריא

New member
סידני עלי 2

אהלן, קודם כל תקרא את הוראות ההגעה שכתבתי פעם. עכשיו שים לב לשינויים. אני מניח שאתה מגיע עם אבא שלך, כלומר עם רכב. את הירידה הרגילה לחוף סגרו לפני כמה שבועות אז אין את הקטע של הירידה מהכביש. מה כן יש? משמאל לאתר התיירות של אפולוניה יש שער ודרך אפר - כנסו דרכם והמשיכו עד למקום חניה. לאחר החניה רדו לחוף. אני פונה ימינה כלומר צפונה. זאת המלצתי. לא משנה באיזה סגנון אתה הולך לדוג - תביא איתך המון ציוד. יש שם המון סלעים. ואחריי מה הים הגבוה של כל השבוע אני מקווה שגם יהיו המון דגים. מקווה שעזרתי ושיהיו תוצאות. רק שהים ירד....

alonps

New member
../images/Emo110.gifירידה נוספת

הירידה שאורי המליץ עליה מצוינת אך היא מעט תלולה (בעיקר בעלייה...) אם תסע על דרך העפר, כשאתה נוסע לכוון המסגד, תכנס לחנייה הרחבה שבהמשך. בפינה הימנית יש ירידה עם מדרגות מסודרות. מפה אמנם תצטרך יותר ללכת ברגל אבל פחות להעמיס על ה
. בהצלחה,

סרגוס

New member
לאורי ולאלון,

קודם כל תודה, עכשיו, אני נוסעה עם אבא שלי לחוף הזה ב 7-8 בבוקר או יותר מוקדם (רק שהים ירד , אני מקווה...) לפני איזה 3 שנים היינו שם אז היינו שם בחניה שהכי קרובה למסגד, דרומית לו. אז יש שם חניה על דרך עפר ויש שם שומר (עכשיו אני לא יודע איך שם) ויש שער שאפשאר להיכנס עם האוטו לחוף יששם ירידה תלולה עם כביש סלול אני לא יודע בידיוק איזה חוף אבל זה החוף הכי קרוב למסגד (תחנת מצילים ראשונה אחרי חוף השרון) ואני מקווה שיהיו תוצאות, אני לוקח איתי הרבה ציוד קניתי כבר חבילת גמברי, 2 חבילו קרסים, והרבה משקולות . אגב, החוף הזה יותר גרועה ממכמורת(מבחנה של סלעים) ואורי, אתה תבוא לשם בשבת? עם כן אז אולי ניפגש........ ושוב תודה לכולם

alonps

New member
../images/Emo110.gifבהצלחה ב ../images/Emo19.gif

אם אתה באיזור הריף (צפונה מהירידה), לא צריך לזרוק רחוק - מקסימום 15-20 מטר. בהצלחה

למעלה