סדנת דג זריזה

סדנת דג זריזה

סדנא פשוטה וזריזה + פטנט חדש ,הברקה של אהובי היקר איציק.
שנתחיל??

להכין את הדג יותר קל מאשר לערוך את התמונות

ולהעלות.... חחחחחההה
פה אנו רואים גזרה פשוטה של דג ואם תהפכו לצד השני זה יכול להיות קיפוד.....בשבוע הבא אסביר.
לאחר גזרנו מורחים דבק מגע מחכים לייבוש מלא ומדביקים יפה יפה ונקי...
לאחר מכן חותכים חתך לפתיחת הפה כמו בתמונה.

כאן הגענו לשלב פתיחת הפה....

בבקשה ליאורה.

שלב הפתח לכף היד. אני אוהבת לצפות בעור.

עור נאפה אני משיגה במחיר הכי זול בארץ...חנויות יד שנייה של ויצו. [בכפר סבא-רעננה -רמת השרון 10 שקלים לחצאית עור שתספיק לכם להמון בובות]

לאחר הדבקת העור מסביב לפתח היד ואטימת השפתיים

עם נייר דבק חבלה צבעתי את הדג עם ספריי צבע זהב....מכל הכיוונים.
גזרתי שפתיים מסול מנצנץ [מי שישים לב השפתיים שבחרתי סופית מופיעים בצבע אחר] והדבקתי עם דבק....
עכשיו הגענו לקשקשים....

ולסיום ....העיניים! שימו לב למגנטים בתמונה...

כבר עייפה לא מסבירה פשוט מעלה....אשמח לענות בימים הקרובים על שאלות אם יש....
ל י ל ה ט ו ב !
דבוש

דבי, המון המון תודה

יבוצע בהזדמנות הראשונה. קודם כנראה אכין בובת
ועוד
ועוד

אני סתם מיואשת מהאריזה, טוב שהעלת את הסדנה העלת חיוך על פניי

האורזת - חגית

זכרון

גדלתי בראשון לציון אח"כ גרנו בבוסטון 7 שנים - 6 שנים בעומר ועכשיו הגיע הזמן להצפין.....

תודה רבה ורד , בכייף. ישנם הרבה אנשים שלא

יכולים לשלם ללימודים וישנם אנשים עם בעיות שונות ןהסדנאות שלי נותנות להן נקודת אור ותקווה.
אני מקבלת הרבה מיילים ומסרים שמחממים את ליבי ונותנים לי את התענוג לצלם ולהעלות.
לא אומר פה כייצד גדלתי אך מה שכן אומר שחסכתי שקל לשקל כדי ללמוד תיאטרון בובות אצל מירי פארי [כיום בית הספר שהקימה אז במתנס רמת עמידר נמצא בחולון]
רציתי כל כך ללמוד ולדעת אך הסקרנות שלי נתקעה כל הזמן....לא היה פייסבוק ...אינטרנט......היום אני מוכנה ללמד ולהראות הכל לכולם.
ולא לדאוג כל בוניי הבובות פרנסה תמיד תהיה לכם ,לא כולם מכינים ויוצרים ישנם כאלה שמוכנים לשלם העיקר לא לגעת בדבק....
אז בהצלחה!

שבוע הבא קיפוד מאותה גיזרה.
דבוש

גב' קינמון לכי לישון ....
בזמנו כשארזתי א

ארגזים כמוך כל הבית היה בית אריזה אחד גדווול....
נו הצלחת להשתלט ? כשתגיעי לזכרון דברי איתי ואקפוץ אלייך עם אורז למזל
ומתנה סמלית לבית החדש.
לילה טוב... לכי לנוח.
דבוש

דבי, את גדולה. הצלחת להעלות חיוך על פניי

בימים אלו זאת משימה....יש עוד עבודה. וזה אחרי תרומות, זבל וכ'ו. יש לי לדוגמה מלא ספרי בישול....
בסופו של דבר משתמשים בכמה וזהו....הולכת לתרום.

גם אנחנו היינו צריכים לארוז לפני כמה חודשים ו

גיליתי ש אנחנו חיים בחברה שמשופעת בכל טוב. יש לנו יותר מידי חפצים, בגדים, צעצועים ועוד ועוד דברים שונים ומשונים, למרות שאנחנו ממש לא מיליונרים......
אז, נתתי כל דבר שלא השתמשתי בו שנה ומעלה לחנות יד שנייה בישוב ומאז אני נהנהית לראות את חברותי לבושות במיטב מחלצותי לשעבר...וזה כיף גדול- גם לא זרקתי וגם- כנראה שיש לי טעם טוב.. אם לקחו דווקא את הבגדיםפ שלי

יאאא מה מצאתי ולא ידעתי...סדנת

לפני הכל, תודה רבה רבה לך דבוש על הסדנה הבאמת קלה יחסית לביצוע (נראה לי שאפילו אני אוכל ליצור דג ע"פ ההוראות שלך) שיחד עם העבודה הפשוטה נותנת תוצאה מקסימה

אני מודה לך קודם כל בשמי אבל גם בשם מאה עשרים וחמישה הגולשים (מתוך 130 צפיות) הנוספים שצפו בסדנה שלך ולא הגיבו

תודתי נתונה גם לקבועות שתמיד טורחות להגיב ולהודות

לכל שאר חברינו וחברותינו השקטים, נשמח מאוד לשמוע גם אתכם

אני יודע שכבר אמרתי, ביקשתי והתחננתי אין ספור פעמים ולמרות חוסר ההיענות, אני ממשיך ואמשיך לפנות אליכם ( בכל זאת,זה בין השאר, התפקיד שלי כמנהל הפורום...)
וכמו שכבר אמרתי, לא חייבים לכתוב מגילות! מספיק תודה קטנה על ההשקעה של דבי,אפשר שאלה למי שלא הבין משהו, להציע הצעות לדרכים נוספות מניסיונכם, לצרף תמונה של בובה שיצרתם בעקבות הסדנה,של בובה בנושא הסדנה שיצרתם\רכשתם בעבר ועוד ועוד ועוד...
יש עוד כ"כ הרבה אפשרויות!
כל דבר כזה יוצר פעילות שמפרה את הדיאלוג בפורום ועוזרת לשמור על פורום תוסס וערני,מסייעת בפיתוח היכולות המקצועיות של כל אחד ואחת מאיתנו ולא פעם חוסכת כסף!!!,
יוצרת שיתופי פעולה שונים ומוצלחים בין גולשים שמתחברים גם מעבר לעולם הוירטואלי ואפילו חברויות ארוכות שנים
מחכים בציפייה לשמוע ולהכיר אתכם

מקסים שכמותך כמה שאתה צודק

מערך סדר העבודה השתנה אצלי וזאת ככל הנראה תהיה הסדנא האחרונה "שלי" שתועלה לפרסום.
סידור העבודה החדש יפורט באתר החדש שעומד לקום בקרוב ועליו אני שוקדת בימים אלו [כמובן שאצל חברת אתרים]
אך אשמח להעלות קישורים נפלאים לסדנאות ברחביי העולם קבוע בכל שבוע......וכאן יהיה אפשר לפתח,לשאול ולהפרות את הפורום ואת המוח!
יום נפלא

דבוש

למעלה