סדנת הגנה עצמית - תרומה לתנו לחיות לחיות

NetaSher

New member
סדנת הגנה עצמית - תרומה לתנו לחיות לחיות

שלום

שמי נטע ויש לי ולבעלי מועדון אמנות לחימה, נושא אימוץ בעלי החיים מאוד חשוב לי, ולכן החלטתי לארגן סדנה שכל הכנסותיה יהיו תרומה למען בעלי חיים.
אשמח להזמינכם, או אפילו לעזרה בהפצה, כדי שנוכל לעזור לכמה שיותר בעלי חיים.
תודה רבה!
נטע
----------------------------------------------------
סדנת הגנה עצמית על ידי שימוש בחפצים יומיומיים, שכל ההכנסות ייתרמו לארגון תנו לחיות לחיות!

מה בסדנה:
רוצה לדעת כיצד העט שלך יכול להציל את חייך?
אתה יושב על ספסל ורק הטלפון הנייד שלך לידך? את נמצאת בסמטה חשוכה ורק שפתון בידך?
בואו ללמוד כיצד כל חפץ יומיומי יכול לשמש ככלי להגנה עצמית.

ההרצאה וההדגמות יועברו על ידי ג'ון אסקודרו, מאסטר לאמנויות לחימה פיליפיניות המפורסמות בהתמחותן בשימוש בכלי נשק מגוונים וכלים מאולתרים.
הסדנה תערך בשפה האנגלית ותכלול הדגמות ותרגילים שלא תרצו לפספס.
.
אמנות לחימה פיליפינית:
ארניס היא אמנות לחימה שהתפתחה בשל הצורך בהגנה עצמית כנגד שבטים עוינים, פולשים וכובשים. משום כך, התפתחו שיטות לחימה והגנה רבות בכל רחבי הפיליפינים, כאשר מילת המפתח בהן היא הפונקציונליות. באמצעות ארניס ניתן ללמוד כיצד להפוך כל חפץ שבסביבה (כגון עט, צרור מפתחות, מטרייה וכו') לכלי נשק והגנה עצמית.

על המדריך:
מאסטר ג'ון אסקודרו, מומחה עולמי בעל 20 שנות ניסיון והדרכת אמנויות לחימה בארץ ובחו"ל. משנת 2008 מלמד גם בישראל, בתל אביב ופתח תקוה. מדריך מוסמך מטעם מכון וינגייט, מעביר סדנאות וסמינרים ברחבי העולם.
---------------------------------------------------------------------------
מתי: יום שישי ה-9.8.13, 12:00-14:00
איפה: אולם הספורט של בית ספר בלוך בתל אביב, כניסה ראשית לבית הספר היא מרחוב ביצרון 19, אך יש חניה חינם מאחור (קרוב לאולם) וזה דרך שדרות ההשכלה 18.
כמה: 50 ש"ח (יש אפשרות לסדנה + חולצה של תנו לחיות לחיות ב-75 ש"ח).
למה: כי הכלבים והחתולים זקוקים לעזרתכם וללמוד טכניקות של הגנה עצמית זה תמיד טוב.

marx04

New member
ממליץ בחום.

שלום לכולם,

אני ממליץ בחום על נטע וג'ון.
גם אומני לחימה נהדרים, וגם אנשים מקסימים.
האומנות עצמה היא מרתקת, יעילה ושימושית.

נטע וגון,
כל הכבוד לכם על היוזמה הראויה !
(ואני ממליץ לכם לפרסם גם בפורום כלבים וגם בפורום חתולים).

בברכה,

אורי.

NetaSher

New member
תודה רבה אורי

פרסמנו גם שם, אך כנראה השרשורים שם יורדים מהר...
ותודה על התמיכה, זוהי אכן מטרה חשובה ואני מקוה שיגיעו כמה שיותר אנשים!

למעלה