סדנת הכתיבה הרחובותית- פגישה רביעית

ange noir

New member
סדנת הכתיבה הרחובותית- פגישה רביעית

סדנת הכתיבה הרחובותית למד"ב ולפנטסיה מזמינה אתכם לפגישתה הרביעית. נושא הפגישה: רעיונות על שפת התהום - איך מגבשים רעיון וכיצד דוחפים אותו הלאה. הפגישה תתקיים ביום ג' 16.12.03 בשעה 19:00 בספריה העירונית המרכזית ע"ש מאירהופ (רחובות). לפרטים נוספים: theisfw.yoll.net הערה: כן, אנחנו מודעים לשגיאות הכתיב באתר, עקב בעיה בשרת אנחנו לא יכולים לתקן זאת כרגע

murmur

New member
לא היא לא

היה שלט על הספריה שהסדנא לא תתקיים היום בספריה, למה לא הודיעו על מקום חלופי?

ange noir

New member
ראה ההודעה ששלחתי לך

ובכ"מ, נתנו לך את הטלפון שלי ושל יולי

cwen

New member
אוקי, זה משפט ממש דפוק

אם נתתם לי אותו, אז אין לי אותו... קצת סותר את עצמו, לא?

murmur

New member
הם נתנו - עבר אין לי אותו -הווה

הם נתנו, אני לא רשמתי ועכשיו אין לי אותו (כמובן שאחרי שיחה עם אור יש לי אותו והפעם גם רשום)

Yuli Gama

New member
סדנת הכתיבה הרחובותי

איפה...המממ... אוקי, היה מספר סי של אנשים הפעם. רובם מבאר שבע. הובאו שני סיפורים מקסימים בתור שיעורי בית. עבדנו על הנושא של בניית רעיונות, פיתוח עלילה, מסר והעברתו (ונושאים נוספים בתחום שיועלו בקרוב לאתר) ערכנו טיול רגלי בעיר, יצרנו פקק תנוע (חלקי) ברחוב הראשי והתישבנו לבסוף בשולחנות המרווחים של הקניון. המקום הקבוע שלנו נסגר(בהפתע) באופן חד פעמי. בפעם הבאה, הפגישה מתרחשת כרגיל בסיפריה העירונית.(או שהודע על כך תועבר מראש לכולם) אילו שהיו, נהניתם?

abcdme

New member
נהננו, אם כי שמענו טוב מדי אחד את

השני. פעם הבאה, בשביל האתגר, אפשר לנסות לקיים את הסדנא באצטדיון כדורגל הומה , כשכל משתתף לובש אטמי אוזניים ויושב ביציע נפרד מכל השאר. ושאלה לאלו שהיו והלכו אחרי - מישהו מצא במקרה עותק של "אדון האור" מאת זלזאני? הוא נאבד לי או בסדנא או באוטובוס בדרך , וזה עוד עותק של הספריה:(

אני את העותק לא מצאתי אבל,

מה שהייתי רוצה לדעת זה מי את/ה? כעת אהיה ממש פוליטיקלי קורקט: אם שכחת מי זה בכלל מיכאל אלצופין אז אני הבחור מבאר שבע, בחולצה עם הנשר, שישב ליד אור ביאליק.

למעלה