סדנת הריקליימינג בסופ"ש האחרון

סדנת הריקליימינג בסופ"ש האחרון

האם יש כאן מישהו שהיה בסדנה שרוצה לחלוק את חוויותיו?

הסדנה נקראת כך,

מאחר ומדובר בעבודה עם חמשת היסודות - אויר, אש, מים אדמה ורוח, שהם בסיס הן לעבודה מאגית והן לעבודה דתית, משולבות אחת בשניה, במקרה זה. מאחר והסדנא הועברה באופן מפורש במסגרת דת הריקליימינג ובקונטקסט הדתי - הדיון הזה מתאים יותר לכאן מאשר לפורום אמנות המאגיה.

RainBird

New member
אז יש לי שאלות לגבי החוויות שלך מהסדנה אם זה בסדר ../images/Emo13.gif 1. הישום של היסודות- האם הוא היה פרקטי לשימוש יומיומי או גילוי של אמיתות דתיות חבויות יותר? 2. האם אתה מאמין שהסדנה הייתה אינטינסיבית מידי עבור משך זמן קצר יחסית? 3. מאחר ומדובר במסורת הריקליימינג- האם היה דיון בעצם על פוליטיקה ישראלית ועירובה עם מאגיה? 4. מה החידוש בגישה של רייבן? איך אתה מיישם את הרעיון הזה בהקשרים מאגיים\דתיים? 5. האם הסדנה גורמת לך לרצות לחוות את הוויצ'קמפ וסדנאות אחרות בסיגנון דומה? 6. איזה סממן חיובי יש לך להדגיש בחוויות שעברת? איזה סממן שלילי היית רוצה לתקן? השאלות מופנות אליך- ואל שאר האנשים שעברו את הסדנה של רייבן, ואתה לא חייב לענות עליהן אם אתה מרגיש שהן אישיות מידי. ארדן ../images/Emo13.gif

לי יש דבר אחד לומר על הסדנא הזו-

היא יקרה. וחבל שנבצר מאנשים להשתתף בה רק מסיבה כספית. זו ללא ספק סדנא שיכולה לתרום רבות ולא כל יום מגיעה מורה מחו"ל.חבל שרק אנשים עובדים יכולים להרשות לעצמם סדנת סופ"ש שעולה 550 ש"ח,או שאינם יכולים להגיע הלוך ושוב פיסית בשבת כי אין להם רכב. לא שאני מאשימה מישהו,סה"כ היוזמה מבורכת מאוד וכדאי לבלוע בשקיקה מאורעות כאלו שכמעט ואין מהם בארץ.

טוב שלא הכנסת אותו לחדר אפלולי מלא

עשן סיגריות מתחת למנורה עם איזה בריון רוסי מפחיד שפוקק את האצבעות שלו ועושה לו חקירה צולבת. נראה לי שאתה "קצת" מושפע מדפי המשוב שנשלחו אליך למייל לאחרונה.

RainBird

New member
בריון רוסי מפחיד- הוא גדול ושרירי? ../images/Emo6.gif אני רוצה לדעת אם שווה לי כאדם שאין לו כסף או אוטו לעשות מאמץ אדירים ובכל זאת להגיע לסדנאות האלו. אני חושב שהשאלות שאני שואל במקום, ואף אחד (במיוחד לא בריונים רוסיים מהק.ג.ב) לא מכריח אותו או אף אחד אחר לענות, אבל אני אשמח לתגובות בכל מקרה... ארדן

גם אני אשמח לחוויות.

הייתי מאוד שמחה לשמוע חוויות. הייתי אמורה להשתתף בשנייה אבל זה לא יקרה, והייתי שמחה לדעת איך הייתה הראשונה...

למעלה