סדנת זן בנווה שלום

darmha

New member
סדנת זן בנווה שלום../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

שלום לכולם, מהיום יום חמישי מתחילה סדנת זן קלאסי של שלושה ימים רצופים בנווה שלום. 40 אנשים אמיצים תרגלים משלוש בבוקר ועד תשע וחצי בלילה מדיטציות רצופות, באמצע יש אוכל ומפגשי קואנים אחד על אחד עם זן מאסטר וו בונג. איזה כיף! שיהיה לכולנו סופשבוע שקט איתכם בדרך יובל

myokwang

New member
תודה

יובל אני יודעת שכבר אמרתי תודה בשיחת הסיכום של ה- YMJJ, אבל הנה חזרתי ממש לפני רגע ואני. . . אין כל כך מילים למה שקורה בפנים. כבר בנסיעה חזרה הרגשתי שמשהו השתנה . . . בפנים. אז כרגע אני מנסה להנות מההרגשה הזו לחוות אותה ולא לנסות ולחקור אותה. יש עוצמה מיוחדת מאוד בתרגול משותף אינטנסיבי. ויש משהו עוד יותר חזק בנוכחות של zen master בתרגול,במיוחד zen master wu bong שכבר מכיר אותנו כל כך טוב. אז שוב תודה (ענקית) על כל המאמצים ועל כל הסבלנות. אני אכתוב יותר בעוד כמה ימים. כיף להיות חלק ממשפחה כל כך מדהימה בתיה נ.ב. נכנסתי לאולם להחזיר את המפתח של החדר כחצי שעה לאחר שכולם עזבו, ופשוט לא יכולתי להאמין שאותו אולם ממש היה לפני זמן קצר ה- dharma room מלא החיים שלנו. בכל מקרה יש דברים שרואים רק ש"החגיגה" נגמרת, אז היום היתה שקיעה מדהימה מעל השדות המדהימים שכל כך התרגלנו לראות בימים האחרונים. . . ולכל מי שלא ראה . . . התמונות בקרוב !!!

poepmu

New member
תודה... ../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

תודה על סדנה נפלאה, תודה לך יובל לדייביד ולכל הזן-דו. תודה למסטר וו בונג, שהראה לי שאין לי דרך עדיין, ושאני מדבר יותר מדיי
. תודה על הסבלנות ,אהבה וחמלה... תודה לחמשת ה´פריספטס´ ומי יתן ויתנו לנו עזרה להגיע לאני האמתי שבנו. תודה לשלושת הגדולים : Buddha Dharma Sanga תודה לכולם.

למעלה