סדנת טנטרה

shohashi

New member
סדנת טנטרה ../images/Emo51.gif

רציתי להביע את התרשמותי מסדנת טנטרה בה אני משתתפת בצפון בהנחיית אורן גני וחיה כספי. הסדנא נוגעת בנושאים מעניינים ואני מוצאת את עצמי מופתעת מכמה גילויים אישיים. ההרגשה היא שאני נמצאת במסע רוחני, והדגש הוא על המילה מסע. תודה על המסע! אורן וחיה מנחים מעולים ממש ונפלא ללמוד מהם. הטנטרה נפלאה. מומלץ בחום ובאהבה

zilberx

New member
מחול הודי בתיאטרון תמונע 10/7

10.7 מוצ"ש בשעה 20:30 – ריקוד האודיסי – מחול הודי ד"ר אילנה צ'יטרסי, רקדנית, כוריאוגרפית וחוקרת ממוצא איטלקי החיה בהודו למעלה מ- 25 שנה תציג בארץ את ריקוד האודיסי. ריקוד דתי אשר נרקד החל מהמאה השנייה. מושפע מאמונתם של מאמיני וישנו ושיוה ומאופיין בחושניות לירית. 60 ₪.

noalev1

New member
עיסוי טנטרי (Tantric massage)

לאחרונה חזרתי מחו"ל שם נתקלתי בעיסוי טנטרי האם ניתן לקבל עיסוי טנטרי בארץ? אשמח אם תצינו פרטי מטפלים וחויותיכם. בתודה ובאהבה

DakaBoaz

New member
אתר על טיפולים אישיים בטנטרה

יש רשימה של Daka/Dakini (מה שמוכר לך מחו"ל) ב: www.2be.co.il/dakini target=_blank>www.2be.co.il/dakini ("לגעת בטנטרה") כמו כן, יש קישור לאתר מהאתר הראשי של www.2be.co.il ("להיות טנטריים"), שם אפשר למצוא מנחים שונים וסדנאות. נמסטה, בועז שגב.

noalev1

New member
עיסוי טנטרי

תודה על ההפניה. פניתי דרך האתר לשתי מנחות אך לא קיבלתי תשובה. אם מישהו מכיר מעסות טנטריות אשמח אם ימליץ.

ramib6

New member
עיסוי טנטרי

אני מבצע עיסויים טנטריים מוזמנת לבקר באתר שלי www.tantraclub.tk

oh me

New member
שאלה

האם לסדנא כזו מתקבלות רק קבוצות (מאורגנות) ? האם אפשר להתקבל כזוג?

DakaBoaz

New member
אפשר הכל...

Oh Me, יקרה ואהובה, מנסיוני האישי כמנחה וכמשתתף, אשפר בהחלט להירשם כזוג לסדנה קיימת (אפשר גם הרבה פעמים לארגן סדנה לקבוצה)... אפשר להרבה סדנאות גם להגיע לבד. כל סדנה היא קצת שונה, כדאי לקרוא מעט מידע על הסדנה או לשאול את המנחים. למידע על סדנאות של אורן וחיה, אפשר לבקר ב: www.toam-tantra.co.il , ולמידע על סדנאות טנטרה בכלל אפשר לבקר ב: www.2be.co.il . נמסטה, בועז.

למעלה