סדנת כתיבה קסנדרה ופרח קסנדרה ופרח מחכות לכולם בצ'אט!!
K kaya11 New member 19/1/04 #4 שוב פספסתי את הסדנא... ../images/Emo10.gif והפעם לא באשמתי... עבדתי... ואני עובדת גם ביום רביעי... אווווווווווווף!
שוב פספסתי את הסדנא... ../images/Emo10.gif והפעם לא באשמתי... עבדתי... ואני עובדת גם ביום רביעי... אווווווווווווף!
ק קסנדרה* New member 19/1/04 #5 קאיה, פו החמודה הקליטה אותה והיא הבטיחה להעלות את הצילום כאן, אז אני מקווה שהיא תעשה זאת בקרוב ותוכלי לקרוא אתמה שפיספסת . וחבל שאת לא איתנו, כי חוץ מהסדנא גם יש אחלה "קטעים" והפעם היו צחוקים.
קאיה, פו החמודה הקליטה אותה והיא הבטיחה להעלות את הצילום כאן, אז אני מקווה שהיא תעשה זאת בקרוב ותוכלי לקרוא אתמה שפיספסת . וחבל שאת לא איתנו, כי חוץ מהסדנא גם יש אחלה "קטעים" והפעם היו צחוקים.
ו ופו היה אומר New member 19/1/04 #6 ../images/Emo26.gifלכל המפספסים רצ"ב להלן פרוטוקול הסדנא בעיקר החלק של הצחוקים, בגלל ההצתה המאוחרת של שפחתכם מבטיחה בפעם הבאה להביא את הכל
../images/Emo26.gifלכל המפספסים רצ"ב להלן פרוטוקול הסדנא בעיקר החלק של הצחוקים, בגלל ההצתה המאוחרת של שפחתכם מבטיחה בפעם הבאה להביא את הכל
פ פרח תרבותי New member 19/1/04 #7 פו יקירתי../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif תודה, נהניתי שוב! שלך,