סדנת ליצנות ייחודית!!!

circuscat

New member
סדנת ליצנות ייחודית!!!

היי כולם אני חדשה ממש בפורום הזה ואני רוצה להזמין את כולכם לסדנה מאוד מיוחדת שאני מארגנת לחודש הבא- סדנת ליצנות רחוב. אז הנה כמה פרטים על זה.. ובואו ותירשמו סדנת ליצנות רחוב סדנה ייחודית באמנות מופע הרחוב, ליצנות ואימפרוביזציה. הסדנה תעסוק בהקניה ובפיתוח כלים ליצירת אינטראקציה עם הקהל תוך כדי שימוש בעולם הדימויים עשיר ופנימי הקיים בכל אחד מאיתנו. נעבוד על סיטואציות שונות הנובעות מקשר זה עם הקהל לכדי יצירת מבע אישי אותו ניתן להביא לכדי ביטוי במופע. גילי עברי, הינו בוגר הסטודיו למשחק "ניסן נתיב". בשש השנים האחרונות גר בהולנד ובספרד ומופיע כליצן רחוב בפסטיבלי תיאטרון רחוב ברחבי אירופה (אביניון, טרגה פריגו, אדינבורו וברלין). מתמחה במופעי רחוב ואימפרוביזציה עם הקהל. בשנתיים האחרונות מציג ברחבי אירופה הצגת יחיד המבוססת על רגעים מעבודתו ברחוב. הסדנה תתקיים בת"א בשעות: 10:00 - 13:00 בתאריכים : 24,25 ליולי ( ימים שישי ושבת) הסדנה מיועדת לשחקנים, ליצנים, אנשי קרקס ,אמני רחוב,ליצנים רפואיים וגם לאנשים חסרי ניסיון המעוניינים לפתח יכולת זו. מחיר: 230 ₪ ( בהרשמה מוקדמת: 190 ₪ ) מספר מקומות מוגבל לפרטים נוספים : 050-5927055 שירה

למעלה