סדנת עור בריא לגיל ההתבגרות

סדנת עור בריא לגיל ההתבגרות

עקב הביקוש הרב אני ממשיכה בסדנאות... נותרו מס' תאריכים פנויים אז לכל המעוניינים והמעוניינות התקשרו... בסנא אני מאבחנת לכל אחת ואחת את סוג עורה והיא מקבלת את הטיפול המתאים. ובכך עולות שאלות מצידן של הבנות. הן לומדות על כל מבנה העור, טיפולו וטיפוחו בנושא, היגיינה, תחזוקה, תזונה, וסת ועוד הרבה... משך הסדנא 3 שעות ומעלה ומותנת בכמות מוגבלת של בנות/ בנים. לפרטים נוספים ועלות הסדנא התקשר/י : 054-4517891

CEF

New member
אין איזה נוהל לפרסום בפורום?!

סליחה נטלי, לא מכירה אותך, אבל עם כל הכבוד לפרגון לעסקים מקומיים, לי אישית זה מפריע שכל כל ימים את מכניסה לכאן הוןדעת פרסומת. בשביל זה יש את הלוחות, לא?!

alonaski

New member
../images/Emo45.gif צודקת! בהחלט רצוי ומומלץ - לשמור על גבול

גבולות הטעם הטוב, כדי שהפורום לא יהפך ללוח מודעות מעיקרו! ובכל אופן - נטלי פרסמה כאן עניין חדש מהתחום שהיא מפעילה. כל עוד זה חד-פעמי, זה נראה לי סביר עדיין.

שלום לך גברתי

גם בשביל זה נועד הפורום. כנסי לפורומים של ערים אחרות ותביני מהו פורום. גם אני לא מכירה אותך ואוליי גם לא חייבת אבל עם כל הכבוד כל אחד כותב בפורום מה שעולה בדעתו......... ואם שמת לב אז כבר הרבה אנשים וגם אני כבר אינם בפורום כי הוא ממש אבל ממש לא ברמה וחבל שככה הוא התחיל..........

alonaski

New member
לא ברור לי רק... ../images/Emo6.gif אם כ"כ הרבה אנשים לדעתך

נטשו את הפורום ואת כ"כ ערה לשיח הציבורי ברחוב על הפורום המשמים שקם פה ורמתו הנמוכה... - אז מה מביא אותך לכתוב בו כ"כ הרבה ועוד לפרסם את עצמך נון-סטופ??!
הרי ממילא מעטים הם הקוראים אותו... אז איזה רווח פרסומי את משיגה כאן?... או, בואי נשאל את זה אחרת: צאי וחשבי - אם הפורום כאן ברמה נמוכה ואת מפרסמת בו את עסקייך בו - מה זה אומר עליך??!
אני כבר קבלתי הרבה הודעות (במסרים) מאנשים שהעירו על הפרסום החוזר ונשנה שלך! חשבת על זה שאולי יש לך יד בפרישתם של האנשים מהפורום כאן?...

אותם נשים משועממות

גלגלי קצת וטיילי בפורום שלכן ותראי שכל הזמן אתן אותן הנשים משוחחות כי לאף אחד לא נעים ולא מעניין הפורום הזה. כבר נפגשתי עם כמה אנשים ולמזלי אני נתקלת יום יום בנשים מהישוב והתגובות "הנחמדות" (בציניות) שאתן מקבלות.... תמשיכו בדרך הזו, נראה לאן זה יוביל.

שלום נטלי. אני המומה מתשובתך../images/Emo12.gif

למה להכליל את כולן ? כדי שהפורום יהיה נעים עלינו מוטלת האחריות לכבד האחד את השני לתרום ולהתרם. להצלחה נטלי ישנם כמה חוקים...... 1-הקיפו את עצמכם באנשים מוצלחים מי שמקיף את עצמו באנשים מוצלחים ובעלי תודעה של הצלחה "נדבק" מהם בסופו של דבר ומתחיל לחשוב ולהתנהג בצורה מצליחנית. הצלחה היא אנרגיה שעוברת מאדם לאדם באופן לא מודע. הקיפו את עצמכם באנשים ובחברים מצליחנים כדי להבטיח את הצלחתכם האישית. 2- הקיפו את עצמכם באנשים מוצלחים מי שמקיף את עצמו באנשים מוצלחים ובעלי תודעה של הצלחה "נדבק" מהם בסופו של דבר ומתחיל לחשוב ולהתנהג בצורה מצליחנית. הצלחה היא אנרגיה שעוברת מאדם לאדם באופן לא מודע. הקיפו את עצמכם באנשים ובחברים מצליחנים כדי להבטיח את הצלחתכם האישית. 3-למדו להיות הישגיים ולא תחרותיים השגיות פירושה לא להתחרות באחרים אלא רק בעצמכם. הפיקו מעצמכם את המיטב ואל תשחיתו את זמנכם בניסיון להחליש, להכשיל או לבלום אחרים. ככל שתשקיעו יותר במיצוי היכולות האישיות שלכם – כך תקצרו את הדרך להצלחה שלכם. 4- הפעילו סקרנות בריאה כל חייכם אין הצלחה ללא סקרנות בריאה ולימודים אינסופיים. החכמה בחיים היא ללמוד כל הזמן, להפרות את הראש בכל רגע, לגרות את האינטלקט ולהבין שהידע הוא אינסופי. בטלו את המילה "מיציתי" ואת החשיבה "אני יודע הכול" ואמצו את הסקרנות הבריאה כמנוע הצמיחה וההצלחה העיקרי שלכם. ****************************************** לסיכום אני ממליצה לכולנו לזרום עם האנרגיות החיוביות ולהשאיר אנרגיות שליליות מאחור. נטלי.........אל תגזרי את החבל ,נסי להתיר את הקשר.
לילה טוב דבוש ~ ~

בחדר של נטלי - גברת ניכבדה

כמה מילים לי אליך - ופעם אחת לשם שינוי תפנימי את מה שאומרים לך: א. זה נחמד להכניס מידע לפורום בייחוד לפורום חדש - עושים זאת פעם פעמיים וזהו!! ב. את לא מוכנה לקבל שום ביקורת, גם כאשר מספר חברות מעירות לך. ג. את מכניסה ויכוחים ועימותים בפורום שנועד להיות כיפי. אם את חושבת שחברים וחברות עזבו בגלל האוירה שנוצרה פה : טלי קורה מבין עינייך. מנהלת הפורום, לטעמי, הרבה יותר סובלנית אלייך ממה שמגיע לך.

alonaski

New member
על כך אמרו חכמנו חז"ל: " שניים לא ידעו שובע -

תאוות בצע ותאוות דעת"!
ותודה לדבוש על החיזוקים החיוביים והרוח האופטימית
שאת משרה על הפורום!

למעלה