סדנת תמיכה להורים

סדנת תמיכה להורים

אקים ת"א מודיעה על פתיחת סדנת תמיכה נוספת להורים של ילדים ובוגרים בעלי פיגור שכלי. הסדנה תכלול 12 מפגשים, אחת לשבועיים,בימי חמישי בערב. את הסדנה תנחה גב' חנה אראל- מנחת קבוצות. המפגש הראשון יתקיים ביום ה' ה-29/1/04, במרכז אקים, רח' פנחס רוזן 69, הדר יוסף, בשעה 20:30 בערב. להרשמה ופרטים נוספים ניתן לפנות אלי בטל' 056-442556

היי אורית

רציתי לשאול לגבי הסדנה, אם אחים גם יכולים להגיע, כי אני מאוד מעוניינת להשתתף בסדנה כזאת, וכידוע לך מאז שאימי נפטרה אני מגדלת את שני האחים שלי כמו אימא. ודבר נוסף שרציתי לדעת זה האם הסדנה כרוכה בתשלום. תודה סיגל

סיגלי

אני מניחה שלא צריכה להיות בעיה לגבי השתתפותך בסדנה. המקרה שלך אכן מיוחד, ואת מתפקדת כאמא לאחייך. * הסדנה לא כרוכה בתשלום כלשהוא נשמח לראותך חמודה אורית

touti

New member
אורית בוקר טוב ושאלה:

ציינת שזו סדנא נוספת, האם זו סדנת המשך לסדנא שכבר התקיימה או שאמא כמוני שלא נכחה בשום סדנא עד כה יכולה גם להצטרף? ועוד שאלה, מה אורך פגישה? בכדי לתאם זמני נסיעות, אני מאשדוד. בברכה, קרן.

היי קרן

סדנה זו הינה הסדנה החמישית שאנו מקיימים. כל סדנה מתקיימת בנפרד ועם משתתפים שונים, ולכן לשאלתך- זוהי לא סדנת המשך אלא סדנה חדשה לחלוטין. כל פגישה אורכת כשעתיים. מאוד מקווה לראותך קרן. את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני, או לחלופין להשאיר לי הודעה כאן בפורום וארשום אותך. כל טוב, אורית

touti

New member
אני בעזה אצור קשר

האם תחבורה ציבורית מגיעה לשם? איזה קווים? אני מקווה להפיק תועלת מהסדנא. תודה קרן ושבת שלום :)

למעלה