סדנת תרנגולת.....בבקשה- חג שמח!

סדנת תרנגולת.....בבקשה- חג שמח!

חג שמח !
הוידאו יעלה לפייס בוק לאחר שאלך לנוח קצת...ודודינקה יוגע מהי הסיבה לעייפות...

בטח שדודינקה יודע מהי הסיבה לעייפות שלך!

רוצים לדעת גם?!
אז להלן ההסבר והתמונות...
ביום שישי האחרון ערכנו צעדת קופים בסגנון זו שראיתם בקליפ הקודם שהעלתי אלא שהפעם במקום להתמקד בהפגנה,הרעיון המרכזי היה להביא את הנושא לידיעת כלל הציבור הישראלי ולאו דווקא רק לפעילים ולמשוכנעים והפעם בשורת הצועדים המאופרים כקופים וכבולים בשלשלאות, היו הרבה יותר משתתפים ממה שנרשמו מראש ושדימיינו שיהיו ואת השורה הובילה ח"כ נינו אבסדזה (קדימה) ולפניה צעדו הפעם שני נגנים, סקסופוניסט וטרומבוניסט, מצידי ומאחורי שורת הקופים צעדו המון מפגינים לא מאופרים שנשאו שלטים
בניהם צעדה לה דבי שלנו שהביאה חברה והצטיידה גם לאבזור מתאים וכך צעדנו כולנו בחום לאורך שד' רוטשילד, כיכר "הבימה", שד' בן ציון עד קינג גורג שם נערכה הפגנה קצרה.
בתמונה זו - דבי, חברה (קרן אם אני לא טועה) ואני לפני היציאה

המשך בהודעה הבאה

כמו שאתם רואים דבי לא שכחה להביא איתה את

בובת הקוף מההצגה: "לקוף יש בעיה" ולבשה על עצמה את תפאורת היער וככה היא צעדה לאורך כל הדרך

יהבוליק

New member
אוף אני לא מצליחה לפתוח...

הכל ריבועים ריבועים במקום מילים

דבינקה , דודינקה עיזרו לי !

לא ממש יודע איך לעזור לך יהב

אולי תנסי לפתוח בדפדפן אחר?
לי לא היו בעיות...
מקווה שבכל זאת הסתדרת ואם לא עדכני אותי ונראה איך פותרים את הבעיה.

יהבוליק

New member
תודה דודי ודבי, גיליתי שהבעיה אצלי..

המחשב עושה פוזות , ולא יודע לפתוח קבצים..
במחשב השני שהוא יותר "קול" יש את כל התוכנות והכל נפתח ציק צאק!
ראיתי את הסדנא והיה ממש יפה! כל סדנא שדבי מעלה זה נראה כה פשוט והנה תוך כמה פעולות פשוטות- יש לנו פרה/ תרנגולת /חמור ים..
תודה דבי! תמשיכי להפציףץ אותנו בסדנאות ! אני אוהבת!
יהבוליק

רוצים עוד סדנאות

יופי

אז תתחילו לפרגן

66 צפיות ורק 3 תגובות?????????? (אני לא נחשב)
זה אפילו לא 10% מכמות הצופים.
בפעם שעברה הסדנה לשבועות עברה את ה: 400 צפיות ועדיין מס' התגובות היה מצומצם ביותר.
דבי מכינה, מצלמת כל שלב ( ניג'וס די רציני), עורכת, מוסיפה כתוביות והסברים שהופכים את העבודה לקלה יותר ומעלה לנו הכל בקובץ מסודר ונוח
והכל למעננו בלבד - אפשר לבקש יותר מזה?!
אז בחייאתכום חבר'ה יקרים, המינימום שאנחנו יכולים לעשות בתמורה זה להגיד תודה, לפרגן (רק אם אהבתם) ועל הדרך זו גם ההזדמנות שלכם לבקש ולהציע רעיונות לסדנאות שאתם מעוניינים\זקוקים להן במיוחד לצורך עבודתכם, כך שבכל מקרה אנחנו המרוויחים מזה.
ביישנים? לא רוצים להיחשף בשמכם? - אין בעיה!
למרות שכמבן היינו שמחים להכיר אתכם באופן אישי ולדעת מי עומד מאחורי המסך, אתם תמיד יכולים לפתוח כרטיס בכינוי: פשוש, עכברוש,פרפרית, פלוני או אלמוני,
העיקר שתכתבו, תגיבו ותשתפו איתנו פעולה בנושא זה ובשאר הנושאים והפעילויות המועלים בפורום.
תודה מראש על ההבנה
שלכם בהרבה אהבה

דודי

דודי צודק בהחלט

רק עכשיו נכנסתי וראיתי אפילו עוד לא יצא לי לראות את הסדנה. דבי המון תודה וכן ברור שרוצים עוד סדנאות. אני ביקשתי
- הקיץ כבר כאן

למעלה