סדקים וגבשושיות איך עושים שהם לא יהיו?
א איילת נתנאל New member 19/5/05 #2 מעבדים את הבצק היטב לפני הרידוד וגם מנסים לשים כמה שפחות קורנפלור.
H Hun1 New member 19/5/05 #3 אם עטפת את העוגה ויש גבשושיות את עוד יכולה לתקן את זה עם מחליק (SMOOTHER) שעוזר לתת לעוגה מראה חלק יותר. תלוי עד כמה המצב גרוע כמובן. בהצלחה.
אם עטפת את העוגה ויש גבשושיות את עוד יכולה לתקן את זה עם מחליק (SMOOTHER) שעוזר לתת לעוגה מראה חלק יותר. תלוי עד כמה המצב גרוע כמובן. בהצלחה.