סדרה באמת מדהימה

amiros29

New member
סדרה באמת מדהימה

טוב, איך להתחיל, אז ככה אני אכתוב כמה שיותר בקצרה. הסדרה הזאת היא באמת סדרה מדהימה, אחת הסדרות היותר טובות שנעשו כאן בשנים האחרונות אחת הסיבות לכך בגלל שהיא נוגעת בספקטרום כל כך רחב של אנשים. אני מרגיש הזדהות עמוקה מאוד עם הילד, עומרי. איך בדיוק - אני לא אוטיסט אבל גם אני הייתי ילד של שילוב בין החינוך ובסופו של דבר השתלבתי בחינוך הרגיל. ההזדהות הכי עמוקה שלי עם עומרי מגיעה מכך שגם אני שהייתי ילד קטן אני ידעתי את כל המילים של כל השירים בעל פה וכמו שבתוכנית אמרו שיש דבר אחד מאוד מפותח זה בא על חשבון דברים אחרים. אני נחשב בתור לקוי למידה ברמה קלה - למרות שאין לי בעיות חמורות מידי כן יש לי הקלות. מאז אני גדלתי סיימתי את התיכון סיימתי תואר ראשון וגיליתי עוד מעלה שיש בי הכתיבה. גיליתי את הכתיבה דרך אהבתי הרבה לשירים והעובדה שאני זוכר את כל המילים בעל פה, התחלתי לכתוב כחודשיים לאחר מותה של נעמי שמר ובנוסף אליה אני גם מושפע בנתן אלתרמן, נתן יונתן, רחל, לאה גולדברג, יורם טהרלב ואהוד מנור כשאני יודע א המילים בעל פה כאמור ביחד עם השיר. הנחתי קצת ערבי שירה בציבור אבל רציתי יותר מזה, אני חושב אבל שזה יותר מזה, כי אני לא קורא ספרים אבל בכל זאת אני כותב בשפה גבוה וזה לא אני אומר זה אחרים ששמעו את הקטעים שלי מידים על כך. כיום אני משורר ופזמונאי ועובד עם מעבדים על דיסק ראשון שאת המילים לדיסק אני כתבתי. חשוב לי להחזיר את המילה הכתובה שאבדה כל כך לשיר. זה גם שייך לפורמט של מוזיקה, רוב השירים היום לטעמי לפחות, הרבה יותר רדודים מאשר אז -אני מקווה שהשנה אני אתחיל משהו בכיוון של המוזיקה והחיבור עם זמרים ונגנים כי אני יודע שבכיוון הזה יש לי המון עצמה וכוח ויתרונות כאמור כדאי לנצל בחיים. בחזרה לתוכנית, התוכנית הזאת כל כך מרגשת - אני בכיתי מהתרגשות ששמעתי אותו בתוכנית שומע את השיר - הו מרגנית, כי גם אני יודע את כל המילים לשירים הישנים בעל פה כאמור.זאת מתנה ואני אכן מתכוון להתחיל לנצל אותה השנה. כיום אני לומד, עובד, מתאמן וכותב ומשולב כאמור בכל המערכות הרגילות האפשריות. עוד משהו בנוגע לילדים מיוחדים - אני מאמין בכוח שגלום בהם, ואם הם יצליחו לצאת מעצמם - כמו שאני הצלחתי דרך הנחיית השירה בציבור והכתיבה אז אני מאמין שהם יכולים להגיע רחוק מאוד ולנצל את המגרעות שלהם למעלות שהם יגדלו. חוץ מזה אני אשמח ליצור קשר אם יהיה אפשרי עם יוצרי התוכנית ולספר להם קצת עליי - אם מישהו יוכל להגיד לי איך זה יהיה אפשרי אני אשמח. נ.ב - יש לי עכשיו גם סקיצות לשירים שאני כתבתי - אני לא למדתי לא מוזיקה, לא כתיבה ולא משחק הכול היה טמון בי. המייל שלי הוא [email protected] בתודה רבה, אמיר.

אמיר היקר, כל כך ריגשת אותי ../images/Emo24.gif

ממש התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך. את הרגישות והאומץ ואת התשוקה לשירה שעברה כמעט בכל מילה שכתבת. אני אשמח להמשיך לקרוא רשומות והתרשמויות שלך |4u| מיכל

netab02

New member
מגניב

זה כאילו עשו עליך סדרה ואתה הדמות הראשית

למעלה